Digidexo.com

Tips til å svelge piller

Tips til å svelge piller


Dr. Donnica Moore bemerker at kroppene våre rett og slett ikke er laget for å svelge solide gjenstander uten å tygge. Som sådan, svelger piller tar praksis. Jo større en pille blir, jo vanskeligere er det å svelge. Dessverre, en betydelig mengde angst følger ofte pille taking på grunn av frykt for å kveles på pillen, smaken eller medfølgende kvalme. Ta et dypt åndedrag og prøve noen teknikker for å lage din pillen tar litt mindre stressende.

Bruk Soft, Slippery Mat

Slip pillen inn en skje med iskrem eller gelatin dessert. Ikke bare har disse to matvarer maskere smaken av p-piller, gjør den glatte mat pillen gli nedover enklere. Iskrem hjelper nummen og slappe av halsen, også. Gelatin kan brukes selv om en pille skal tas på tom mage. Verken mat må tygges.

Bruk Tekstur Foods

Noen mennesker har problemer fordi de ikke liker teksturen av p-piller eller de kveles av størrelsen på p-piller når det er blandet med væske eller myk mat. Tygg et par kjeks eller gulrøtter før du setter pillen i munnen. Svelg hele dritten sammen. Crunchy tekstur av gulrøtter eller kjeks vil holde strukturen og størrelsen på pillen ut av tankene dine.

Ice Water

Bruk isvann for å hjelpe refokusere tankene dine. Plasser pille på baksiden av halsen din og ta en slurk med isvann. Fordi du er så fokusert på å holde isen ut av munnen din, slips pillen ned jevnt med vann.

Gelé og syltetøy

Gelé og syltetøy ikke bare helt maskere smaken av de fleste piller, selv de mest ekkelt, men de gir også akkurat nok tekstur og substans for å hjelpe pillen gli ned i halsen jevnt. Unngå syltetøy og gelé med biter av frukt i dem.

Kullsyreholdige drikker

Bruk soda vann eller brus å ta pillene dine. Karbone gir nok følelse å "maskere" smak og størrelsen av pillen at det reduserer angst og hjelper pillen gå ned jevnt.