Digidexo.com

Hvordan få klare tånegler

Hvordan få klare tånegler


Hendene er alltid på skjermen så misfargede negler er vanligvis lagt merke til og behandles umiddelbart. Føtter, derimot, kan bli neglisjert når de er skjult hele vinteren, og misfargede tåneglene kan bli ignorert. Når varmere vær kommer, kan det være lurt å droppe tunge støvler og avsløre dine føtter i sandaler. Dette betyr at du ønsker å vise frem klare friske tånegler. Tåneglene kan bli misfarget fra en rekke årsaker, blant annet overflatefarging, skade eller en sykdom som tånegl sopp. Mens skader og sykdommer bør behandles av en medisinsk faglig, kan overflaten flekker vanligvis fjernes hjemme.

Bruksanvisning

Fjern eventuell gammel neglelakk fra tåneglene med en bomullsdott dynket i en ikke-aceton basert neglelakkfjerner. Endre bomull baller ofte slik at du ikke er redepositing pigment på tåneglene.

Vask og tørk tåneglene med såpe og vann for å fjerne smuss. Bruk en nailbrush eller en gammel tannbørste for å få skitt ut av spiker rygger.

Gni et kutt sitron på noen overflate flekker deretter vaske og tørre negler for å fjerne sitronsaft.

Kombiner tre capfuls av hydrogen peroxide med 1/3 kopp vann. Suge tåneglene i to minutter for å fjerne eventuelle gjenværende flekker. Skrubb neglene med en nailbrush eller en gammel tannbørste hvis soaking alene fjerner ikke flekker.

Unn neglene med en cuticle olje som inneholder vitamin E etter all bløtlegging og skrubbing. Fjerne oljen med en ikke-aceton neglelakkfjerner før du påfører en klar base olje til rene negler.

Tips og advarsler

  • Mørke neglelakk farger, som rødt, lilla og brunt, inneholder pigmenter som kan flekke negler. Påfør en klar base coat før du bruker neglelakk for å unngå flekker.
  • Små hvite flekker på neglene er forårsaket av skader mens neglen vokser. De forsvinner som neglen vokser.
  • Se en lege umiddelbart hvis du har en svart, brun eller blålig misfarging under neglen som ikke er forårsaket av skade. Dette kan tyde på tilstedeværelse melanom, en alvorlig form for hudkreft.