Digidexo.com

Ionisert Vann Avgiftning

Ionisert Vann Avgiftning


Det er vanskelig å vite hva som er fakta og hva som er fiksjon når det gjelder ernæringsmessige krav. Tobakkselskaper som brukes til å påstå at sigaretter var bra for deg før forskere og leger steppet inn og viste seg ellers. Det er for tiden svært mange markedsførere og helsekostbutikker presser fordelene med ionisert vann. Ved hjelp av ionisert vann for avrusning er relativt enkelt, men en forespørsel bør gjøre for å se om de krav for disse produktene er fakta eller fiksjon.

Krav om ionisert vann

Det er mange påstander om de positive fordelene med ionisert vann. Ionisert vann er vann som har gått gjennom en Ionizer der det er gjenstand for elektriske felt som gir den en negativ atom ladning og en basisk pH. Markedsførere som selger ionisers hevder at siden kroppen blir overkjørt av et skadelig sur pH-verdi, vil dette ionisert vann være i stand til å balansere kroppens pH-verdi og forbedre helse på en rekke måter. Det er påstander om at ionisert vann kan bokstavelig talt presse giftstoffer ut på grunn av den mindre størrelsen på molekylet klynger som gir det muligheten til å gå gjennom cellemembraner mer effektivt. Denne lille molekyl klyngestørrelsen er sagt å tillate vannet å være mer fuktighetsgivende enn vanlig vann. Disse påstandene er omstridt av forskere som sier at negative vann ioner vil bli nøytralisert av de positive ioner som er opprettet på samme tid.

Studier av ionisert vann

Flere studier kan vise mange positive effekter av ionisert vann. En studie i tumor 2008 Japan viste at ionisert vann hadde evnen til å redusere tumorcellevekst og forbedre eficacy av immunsystemet mot kreft. En 1997 studie ved Kyushu-universitetet viste at ionisert vann fungerer som en antioksidant, bevare DNA mot skader fra oksidasjon. Heartspring.net dokumenter tilfeller av de positive effektene av ionisert vann på nøytraliserende giftstoffer.

Komme Høyre Ionizer

Den mest pålitelige kilden for kjøp av en Ionizer kan være noen som praktiserer det han forkynner, drikke ionisert vann selv. Du kan være i stand til å finne en slik kilde hos din lokale rå eller helsekost butikk. For eksempel i Chicago er det en restaurant som heter fetters Incredible Vitality der eieren selger og drikker bare ionisert vann og har tilskrevet mange positive til resultatene til denne praksisen. Det er sannsynlig at du vil tilbringe oppover på $ 500 på ionisatoren.

Hvordan gifte med ionisert vann

Avrusning prosessen med ionisert vann er ganske enkel. Slutte å spise eller drikke bearbeidet mat og fokusere på mer naturlige måltider inkludert frukt, grønnsaker og helkorn. Dette vil sikre at du ikke holde drivstoff kroppen din med flere og flere giftstoffer. Bruk vann ioniser å lage alkalisk vann å drikke i løpet av dagen. Noen folk drikker nesten to gallons av alkalisk vann om dagen, men du bør være i orden med seks til åtte glass. I løpet av den første uken kan du merke økt avføring som kroppen din begynner å bli kvitt dine interne giftstoffer. Etter noen uker, bør du begynne å føle seg renere, med en økning av energi. Fortsett å drikke alkalisk vann for å forbedre helsen ytterligere over tid.