Digidexo.com

Slik unngår du at Migrene ved å forstå Trigger Foods

Det finnes ulike triggere som kan føre til en migrene å oppstå, inkludert visse matvarer. Denne artikkelen vil diskutere noen vanlige kosttilskudd triggere slik at du bedre kan håndtere og redusere hyppigheten av angrepene.

Slik unngår du at Migrene ved å forstå Trigger Foods

•  Hold en logg eller dagbok over maten du spiser før et migreneanfall og se om fjerning eller reduksjon av noen av disse matvarene fra kosten forbedrer din hodepine.

Reduser inntaket av de vanligste migrenegjerningsmannen: kaffe, sjokolade (koffein) og alkoholholdige drikkevarer.

Unngå matvarer med tilsatt MSG, som ofte brukes i restauranter å forbedre smaken. Restauranten vil vanligvis indikere på menyen som MSG er inkludert.

Unngå å konsumere pølser, bacon og spekemat som inneholder natriumnitrat og konserveringsmiddel benzosyre og tilhørende forbindelser som kan utløse migrene. Sjekke etikettene nøye for å se om disse er oppført i ingrediensene.

Eksperimenter med mat som inneholder tyramin, et stoff som finnes for å utløse migrene hos enkelte individer, slik at du kan vite hvilke (om noen) for å redusere fra kostholdet ditt, eller unngå å spise. Mange matvarer inneholder tyramin, inkludert: ost, bearbeidet kjøtt, pickles, løk, oliven, visse typer bønner, rosiner, nøtter, avokado, hermetisk supper og rødvin.

Hint

  • Ta kontakt med en profesjonell helse giver, sertifisert ernæringsfysiolog eller ernæringsfysiolog hvis du mistenker at din migrene utløses av visse matvarer. De kan hjelpe deg med å formulere en godt balansert måltid plan for å kompensere for de matvarer som du kanskje har å eliminere.
  • Dette er ikke en erstatning for å søke faglige råd fra din egen lege eller annet helsepersonell.