Digidexo.com

Hva er behandlingen for Advanced skjoldbrusk kreft?

Skjoldbruskkjertelen --- ligger i halsen --- regulerer hjertefrekvens, kroppstemperatur og kroppsvekt ved å produsere hormoner. Symptomer på avansert skjoldbruskkjertelkreft inkluderer en klump i halsen som du fysisk kan føle, endringer i stemmen din, svelgeproblemer og smerter i nakken eller halsen. Ifølge Mayo Clinic, kan kreftceller spre seg utenfor skjoldbruskkjertelen --- tidlig behandling av skjoldbruskkjertelkreft kan redusere denne risikoen. Skjoldbruskkjertelkreft behandling varierer i henhold til type og stadium av kreft, din fysiske tilstand og generelle helse.

Kirurgi

Skjoldbruskkjertelkreft er vanligvis behandles med kirurgi for å fjerne alle eller de fleste av skjoldbruskkjertelen. Et snitt er gjort ved foten av halsen og svulsten blir fjernet fra skjoldbruskkjertelen. Etter operasjonen nødvendige hormoner som trengs for å regulere visse kroppsfunksjoner er ikke lenger produseres i skjoldbruskkjertelen og må skiftes ut. Skjoldbruskkjertel hormon medisiner vil være nødvendig for resten av livet ditt. I tillegg til å erstatte skjoldbrusk hormoner i kroppen din, stopper skjoldbrusk medisiner produksjon av skjoldbrusk-stimulerende hormoner og kan bidra til å forhindre vekst av eventuelle gjenværende kreftceller.

Radioaktivt jod

Radioaktivt jod behandling brukes etter operasjonen for å drepe eventuelle gjenværende skjoldbruskvevet. Hensikten er å ødelegge eventuelle mikroskopiske områder av skjoldbruskkjertelkreft savnet i operasjonen. Radioaktivt jod behandling svelges i flytende kapsel form. Denne type av jod er tiltrukket av skjoldbrusk-celler, slik at risikoen for skade på andre celler i kroppen er meget lavt. Den radioaktivt jod forlater kroppen i urinen din. De første tre til fire dager etter behandlingen du trenger for å unngå nærkontakt med mennesker fordi stråling kan spre seg fra kroppen din til andre.

Kjemoterapi og stråling

Hvis du foretrekker det, kan strålebehandling gjøres eksternt. En maskin brukes til å sikte høy-energi-stråling på skjoldbruskområdet. Kjemoterapi er et annet behandlingsalternativ etter skjoldbruskkirurgi. Kjemoterapi narkotika som injiseres i kroppen din, og narkotika reise gjennom kroppen drepe leftkreftceller. Hver post-kirurgi behandling alternativet har ulike bivirkninger og effektive priser. Diskuter dine behandlingstilbud med legen din for å sikre mest mulig effektiv behandling for den type thyroid svulst du hadde fjernet.

Clinical Trials

Kliniske studier studere nye kreftbehandlinger, og kan gi deg en sjanse til å prøve den siste i skjoldbrusk kreft behandlingsalternativer. Kliniske studier har ikke garantere resultater, men noen oppdager lovende nye legemidler for behandling av avansert skjoldbruskkjertelkreft. En 2007 studie finansiert av legemiddelselskapet Pfizer viste lovende. Ifølge Dr. Ezra Cohen, assisterende professor i medisin ved University of Chicago, vises utprøvings stoffet axitinib å ha forårsaket "betydelig tumor reduksjon i de fleste fag." Han la til, "Axitinib har hindret sykdommen fra framdrift i de fleste pasienter, og på en varig måte." Nye kliniske studier som dette kan være tilgjengelige i ditt område. Spør legen din hvilke prøvelser du kan være kvalifisert for, og hvis delta er riktig for deg.