Digidexo.com

Hvordan bruke Sage Olje for Massasje

Sage olje kan forbedre en massasje av sine aromatiske kvaliteter. Clary salvie er en urt som brukes i aromaterapi som et afrodisiakum, antidepressiva og relaxant. Massasje med salvie olje kan lette seksuell dysfunksjon samt rolig frykt og stress på grunn av sin hormonbalanserende effekter. Sage olje har vært brukt til å bekjempe kramper og menstruasjonssmerter samt hjelpe med hetetokter som er et symptom på perimenopause.

Bruksanvisning

•  Har den som mottar massasje med salvie olje fjerne alle klær og pakk den nedre privat område av kroppen med et varmt håndkle. Rommet massasjebordet er satt opp i skal være varm og behagelig for en naken kropp. Hun skal ligge flatt på bordet, slik at ryggen er utsatt for og så armene hviler mot kroppen med håndflatene vendt opp.

Klargjør for å gi en massasje ved å varme opp hendene først. Gni dem kraftig sammen med håndflatene mot hverandre. Dette varmer hendene nok slik at personen ikke føler seg et sjokk når du plasserer hendene mot hans naken hud.

Fukt en liten mengde Clary salvie eterisk olje på baksiden av halsen, like under skulderbladene, i korsryggen og på innsiden av håndleddene.

Masser av startende ved korsryggen med tommelen like utenfor ryggraden. Flytt tommelen i en opp og ytre bevegelse trykke forsiktig mot kjøttet av ryggen. Gjøre dette i en langsom bevegelse og rytmisk over hele området av ryggen beveger seg opp til skulderpartiet. Når på skulderområdet, bruker begge hendene til å massere hver skulder muskel over skulderblad. Gni hendene over hele skulderområdet elte musklene med fingeren tips. Gjør dette til begge skulderbladene.

plassere tommelen på undersiden av halsen på hver side av den lange hals muskel. Roter tomlene i en sirkulær bevegelse oppover i håret linje og like under ørene. Skyv tommelen ned til nakken og skulderområdet å massere skuldrene igjen. Masser over armene på høyre side første, forsiktig trykke hardt inn i kjøttet. Gni nedover til håndleddet blande salvie olje i håndleddet. Skyv hendene opp høyre arm og gjenta over venstre arm og ned til venstre håndledd.

Dab en liten mengde av Clary salvie eterisk olje til bunnen av hver fot. Plassere tommelen på midten av bunnen av foten og massere ned mot tærne. Trykk tomlene inn i pads av foten under tærne, og trykk deretter fingrene i en masserende bevegelse opp til leges av foten. Gjenta på hver fot gjør at salvie olje gnidd godt inn.

Tips og advarsler

  • Gjør et ultrarelaxing massasje olje ved å blande Clary salvie eterisk olje, lavendel eterisk olje, appelsin eterisk olje og sandeltre eterisk olje.
  • Allergisk reaksjon kan skje med alle urte eterisk olje. Det er best å teste et lite område av huden for å se om en allergisk reaksjon oppstår. Overforbruk av Clary salvie essensielle oljen kan forårsake hodepine og svimmelhet og øke blodtrykket.