Digidexo.com

Homøopatiske midler for en sprukket trommehinne

En sprukket trommehinne er en rift i vevet som skiller øregangen fra mellomøret. Leger nøye overvåke sprukket trommehinnene fordi bruddet kan føre til mellomøret å bli utsatt for smitte. Leger generelt foretrekker å la vev fra et brudd helbrede seg selv. Imidlertid, hvis trommehinnen ikke har grodd etter flere uker, kirurgisk reparasjon kan være nødvendig. Mange foretrekker å oppsøke homøopatiske midler i stedet.

Ser på Symptomer

En homeopat vil undersøke de ulike symptomer på innledende tilstand sammen med pasientens følelsesmessige problemer og generell fysisk form når de bestemmer seg for riktig behandling. Ved behandling av en sprukket trommehinne, vil homeopat sannsynlig se på symptomene (mulig hørselstap, øresus, hørsels forvrengning) og behandle disse symptomene siden homeopati mener at behandling av disse symptomene vil tillate trommehinnen til å helbrede.

Mulige Homeopatiske Behandlinger

Homøopater bruker også ulike løsninger for ulike typer sprukket trommehinnene. Hver sak blir vurdert individuelt i henhold til årsaken til bruddet, dets presenterer symptomer og andre problemer involvert. En homeopat vil først ønsker å vite hva omstendighetene var som forårsaket trommehinnen til å sprekke. Hvis øret ble skadet, kan en homeopat foreslå en "skade rette", slik som arnica. Hypericum og calendula kunne perscribed for smerte og helbredelse. Pulsatilla har vist seg å være nyttig for homøopatiske behandlinger når sprukket trommehinne er ledsaget av en renning fra øret. Silaca brukes ofte når utslippet er ledsaget av kløe eller når drenering er vedvarende, kanskje fra et brudd som har tatt lang tid å helbrede.

Tro på homøopatiske midler

En sprukket trommehinne kan være smertefullt og, hvis den ikke behandles, kan føre til alvorlige infeksjoner eller verre. En homeopat kan ikke love at homeopatisk behandling vil sikre at antibiotika eller kirurgisk intervensjon vil ikke være nødvendig i slutten. Mange mennesker som har brukt homeopatiske behandlinger for å behandle sprukket trommehinnene, men tror at homeopatisk intervensjon kan være medvirkende til å behandle problemet og hindre ytterligere komplikasjoner. De fleste homeopater favorisere arbeider sammen med allopaths (konvensjonelle leger), og homeopatisk litteratur arbeider med sprukket trommehinnene understreker nødvendigheten av å konsultere med en allopath i visse tilfeller.

Finne en kvalifisert Homeopatiske Practitioner

Når en pasient har besluttet å søke homeopatisk behandling, er det viktig å identifisere en kvalifisert homeopat. The National Center of Homeopathy opprettholder en database med homøopater. Pasienter vurderer homøopatisk behandling for en sprukket trommehinne bør undersøke hver homeopat å skjelne hans legitimasjon og bakgrunn. Referanser og word-of-mouth er også nyttig i å finne en god homeopat.