Digidexo.com

Homeopatisk behandling Valg for Helvetesild

Helvetesild er forårsaket av herpes zoster virus. Det resulterer i smertefulle utbrudd på huden som er røde og danne blemmer, ofte dukker opp langs nervebanene. Mens medisiner nå eksisterer for å hjelpe med smerte av helvetesild, kan homeopatisk behandling også gi lindring. Homeopatiske midler er trygge og kan arbeide med annen behandling mot helvetesild. For best resultat, velg den rette som best samsvarer med alle dine symptomer.

Ranunculus Bulbosus

Den mest brukte homeopatisk behandling for helvetesild er Ranunculus bulbosus (Ranunc Bulb). Velg dette midlet hvis du har klynger av blemmer som produserer alvorlig nerve smerter, spesielt på brystveggen. Andre indikasjoner for dette midlet inkluderer å ha utslett hovedsakelig på bagasjerommet, blemmer ha en blåaktig cast og blemmer som svir og klør, og er verre om kvelden eller i fuktig vær. Dette er også riktig middel hvis du føler deg verre når du beveger deg. Hvis du har problemer med å bestemme på et homeopatisk middel for helvetesild, start med denne.

Rhus Gift

Velg dette midlet hvis du har små blemmer som krible, klø og føle deg bedre når du bruker varm komprimerer eller flytte rundt. Andre indikasjoner for Rhus Gift (Rhus tox) inkluderer hud som ser hoven rundt blemmer; rastløshet, engstelig eller deprimert; ha rare drømmer og følelsen verre om natten.

Apis Mellifica

Hvis du har store blemmer som svir og stikker og føler bedre med bruk av kaldt, velger rette Apis mellifica (Apis). Andre indikasjoner for dette midlet inkluderer høy feber som ikke gjør at du føler deg tørst, og følelsen verre på ettermiddagen eller varme. Du kan føle seg urolig, tårevått, døsig eller sutrete; du kan også finne deg selv slippe ting eller flytte klønete.

Arsenicum album

Velg Arsenicum album (Ars alb) hvis du er utmattet av selv den minste anstrengelse, har en urimelig frykt for å dø, og føle seg urolig, særlig sent på kvelden. Andre indikasjoner for dette midlet inkludere blemmer som slår seg sammen og intens, brennende smerter som lindres ved bruk av varme.

Mezereum

Små, kløende blemmer som raskt tørre å danne tykke skorper indikere rette mezereum. Andre indikasjoner for dette midlet inkluderer brunlig skorper, smerter som fortsetter selv etter at blemmene har helbredet og føler kjølig og verre når det er kaldt. Du kan svare godt til mezereum hvis smertene er konsentrert mellom ribbeina eller over øynene dine.

Dosering

For helvetesild, kjøpe 12 X eller 30C potensmidler. En dose er tre pellets (tabletter). Løs opp en dose under tungen fire ganger om dagen til dine blemmer er healing og crusted over. Hvis du bruker mezereum, fortsette å ta det før smerten er lettet og har vært borte i noen dager. For best resultat, unngå å drikke eller spise 30 minutter før eller etter å ha tatt et homøopatisk middel. Ikke svelge pillene.