Digidexo.com

Farer og Kontra for Foot Detox Pads

Foot detox pads er plassert på såler før en person går i dvale. Putene tilsynelatende trekke giftstoffer ut av en persons kropp, som viser på pads som en mørk brun rest. Over tid flekken på foten DETOX pads lysere, som angivelig viser færre giftstoffer i kroppen til brukeren. FDA har advart pad produsenter over å gjøre falske påstander.

Krav

Basert på asiatisk kultur medisin, foten DETOX pads bruke slike ingredienser som knust tourmaline, bambus eddik og tre eddik. Elementene angivelig jobbe sammen for å trekke giftstoffer ut av kroppen. Foten pads er også basert på refleksologi, ved hjelp av trykket på visse punkter på foten for å fremme helbredelse andre steder i kroppen.

Problemer

Ingen medisinske studier har gjennomført om putene faktisk gjøre removetoxins fra kroppen. De foten DETOX pads er testet og slike kjemikalier som bly, arsen, aluminium og plast biprodukter har blitt funnet i putene. Testene som ble gjennomført mellom nye og brukte nærings DETOX pads fant ingen forskjell, noe som indikerer at ingen giftstoffer hadde blitt fjernet fra kroppen. Den eneste nøyaktige måten å finne ut om giftstoffer blir fjernet fra en persons kropp er å ha en blodprøve preformed før du bruker foten pads, deretter igjen 30 dager senere.

Vitenskap

Folk sier at bruk av foten DETOX pads har hjulpet med slike plager som hodepine, tretthet, søvnløshet og huden blemishes. Men huden ikke er en semi-permeabel membran, noe som betyr at giftstoffer ikke kan passere gjennom den. Det er leveren og nyrene som hjelper avgifte kroppen. De eddiker som brukes i foten pads er tørket, altså når man svetter gjennom fotsålene, vil eddik bli en væske igjen, og det er hva en person ser når han eller hun fjerner foten pads i morgen.

Kontra

Ingen vitenskapelige studier har blitt gjennomført om virkningene av foten DETOX pads på kroppen. De eneste testene som er utført har vært på pads selv. I noen tilfeller er giftige nivåer av metaller blitt funnet. Videre, når elektrodene ble åpnet, ble bare en silikapulver og tørket eddik funnet. Flekken som angivelig forårsaket av fjernede giftstoffer er faktisk forårsaket av eddik er tilberedning. FDA har utstedt advarsler til produsentene av detox fot pads for falske og villedende påstander.