Digidexo.com

Hvordan kan du sammenligne kostnadene for medisinske prosedyrer

I 2005 rapporterte det amerikanske Bureau of Labor Statistics at den gjennomsnittlige husholdningen (som besto av 2,5 personer) brukte i gjennomsnitt $ 2664 på medisinske kostnader. Det er viktig å sammenligne kostnadene for medisinske prosedyrer for å sikre at den høyeste kvaliteten på helsetjenester kan gis og tilegnes. Med litt tid og innsats, kan nesten hvem som helst forstå en medisinsk regning, og sammenligne pris på medisinske prosedyrer.

Bruksanvisning

Hvordan kan du sammenligne kostnadene for medisinske prosedyrer

Skaff et estimat fra legekontorer itemizing alle avgiftene de forutse blir ladet. Dette er spesielt nyttig når man sammenligner kostnadene ved generell omsorg. Noen ganger gjør det mer økonomisk fornuftig å ha ett kontor utføre noen aspekter av omsorg, for eksempel en årlig fysisk, og et annet kontor håndtere andre aspekter, som for eksempel vaksiner.

Spør hvem som skal utføre din omsorg. Sørg for at du får tittelen på den enkelte. Noen legekontorer blir overvåket av en lege, men har alle sine pasienter sett av sykepleier utøvere og lege assistenter. Forvent å betale mer for tjenester som utføres av en lege; de har mer utdanning og opplæring enn sine kolleger.

Sammenlign avstand og reiseutgifter for de legekontorer. Mange mennesker vurdere å reise utenlands for å skaffe billig medisinsk behandling. I noen tilfeller gjør det økonomisk fornuftig, men i andre tilfeller, hvor mye penger brukt på reiser benekter noen besparelser.