Digidexo.com

Hvordan å finne en lege for PCOS

Når du arbeider med polycystisk ovariesyndrom, eller PCOS, har en god lege kan gjøre hele forskjellen. Likevel kan det være svært vanskelig å finne en god lege for å behandle PCOS. Å vite hvordan å finne en lege for PCOS er første skritt mot å oppnå lindring fra dine symptomer og leve best mulig liv.

Bruksanvisning

•  Innse at ikke alle leger er skapt like. Bare fordi noen har en medisinsk grad, betyr det ikke at hun er godt bevandret i behandling av PCOS. Selv mange OB / trenger gynekologi spesialister ikke vet veldig mye om PCOS og hvordan du best kan håndtere det.

Begynn med å spørre etter fra venner eller på PCOS supportforumet. Ofte jungeltelegrafen er den beste måten å finne en god lege.

Hvis du ikke kan finne en anbefaling, velger flere leger til å vurdere og ringe for å snakke med hvert kontor. Spør hvor mange PCOS pasienter de behandler hvert år og finne ut mer om legens erfaring med PCOS.

Se spesielt for en reproduktiv endokrinolog hvis mulig. PCOS er en endokrin lidelse, men fordi det så sterkt påvirker reproduksjonssystemet, er denne type spesialist ofte veldig erfaren med tilstanden.

Prøv å finne en lege som er spesielt interessert i PCOS. Disse legene har en tendens til å gjøre mer forskning og holde tritt med de nyeste behandlinger.

Husk at det er din rett til å få god medisinsk behandling. Hvis du ikke føler deg komfortabel med en lege eller føler at hun ikke lytter til dine bekymringer, og deretter finne en annen lege. Det er verdt å gå til flere for å finne en som vil virkelig hjelpe deg med å administrere din tilstand.

Tips og advarsler

  • Du må kanskje besøke flere leger før du finner en du føler deg komfortabel med og som har kompetanse du ønsker.
  • Det er helt akseptabelt å "intervju" en lege for å finne ut om hun er en god løsning for deg. Du kan planlegge en konsultasjon med legen før du går inn for en faktisk avtale.
  • Unngå enhver lege som forteller deg at å miste vekt vil fikse eller kurere din PCOS eller som nekter å gi noen annen behandling før du har gått ned i vekt. Selv tynne kvinner kan ha PCOS, og vekttap vil ikke eliminere alle dine symptomer. Også, kan vekttap være ekstremt vanskelig hvis PCOS går ubehandlet.