Digidexo.com

Hvordan beregne produktiviteten for mental helse rådgivere

Ressurs Basert Relativ Verdi Enhet (RUV) er systemet som brukes til å beregne produktiviteten for mental helse rådgivere og alle helsearbeidere. RVUs er tilordnet basert på tre faktorer: lege arbeid, praksis utgifter og kostnaden av ansvarsforsikring. Medicare skapte systemet og sette opp en struktur for RVU numrene tilknyttet prosedyrer. Antallet RVUs multipliseres med en universell dollar verdi og justeringer er gjort basert på locale skyldes kostnads-of-levende forskjeller. RVU verdier gjennomgås og justeres årlig.

Eksempel: En 50-minutters mental helse rådgivning økten kunne være verdt 9,1 RUVs og plasseringen faktor er 11.3. De to er mangedoblet, og resultatet ville være $ 102,83 for verdien av den økten. Rådgiveren vil ha 9.1 produktivitet verdi. Hver økt blir deretter lagt tilsvar å gi rådgiveren totale produktivitet for en bestemt tidsperiode.

Bruksanvisning

•  Bestem kontor protokoll for prosedyrer. De fleste av disse koder vil være i evalueringen / styring (E / M) koder. Et eksempel kan inneholde kode 90806, som dekker en 50-minutters psykoterapi besøk. Alle CPT koder som er relevante for psykisk helse rådgiveren prosedyrer bør identifiseres.

Utvikle en metode for å dokumentere kodene for beregningene. Opprette en kostnad ark med prosedyrekoder oppført er vanlig praksis. Anklagen skal ha tilstrekkelig plass for pasientnavn og relevant informasjon. Inngrepskodene vil bli oppført i kronologisk rekkefølge. Henvise til CPT manual for alle koder som skal inkluderes.

For hver rådgiver, holde oversikt over koder i et Excel-regneark med CPT koder som tilsvarer RVUs for enkel beregninger for produktivitet. Rapportene skal genereres ved slutten av hver måned og kvartal å bli gitt til de psykiske rådgivere for de enkelte poster og personlig sporing av produktivitet.