Digidexo.com

Slik unngår Skin kirurgi etter Bariatric kirurgi

Selv om det ikke vanligvis farlig, løs eller hengende hud kan være en ubehagelig, pinlig og skjemmende bivirkning av fedmekirurgi. Men sannheten er, vil du sannsynligvis sitte igjen med noen saggy hud etter operasjonen på grunn av raske vekttap. Pasienter som ønsker å unngå en smertefull (og kostbare) tur til plastisk kirurg etter sin drift vil ønske å legge særlig vekt på kosthold og trening for å redusere forekomsten av hengende hud.

Bruksanvisning

Slik unngår Skin kirurgi etter Bariatric kirurgi

Skin er på sitt mest elastisk og fleksibel når du er ung. Bestemmer seg for å gjennomgå bariatrisk kirurgi i yngre alder øker sannsynligheten for at huden forblir fast og stram, redusere nødvendigheten av nips og tucks, kropps heiser og andre plastisk kirurgi prosedyrer.

Toning og styrke øvelser er spesielt viktig etter fedmekirurgi. Når en person mister mye vekt raskt, er muskeltonus vanligvis tapt. Hud har en tendens til å løsne når det ikke er nok muskeltonus under huden. For å bevare og bygge muskler tone for å holde huden fast og stram, er det viktig å gjøre toning og styrke øvelser som vektløfting, styrketrening eller Pilatus '/ yoga minst fire ganger i uken.

For å holde huden sunn og fast, det er viktig å få rikelig med vitaminer, mineraler og essensielle fettsyrer. Spis rikelig med fisk, frukt, grønnsaker, nøtter og komplekse karbohydrater.

Drikker minst 6-8 glass vann om dagen hjelper til å holde huden hydrert og hydrert hud er mindre sannsynlighet for å henge at dehydrert hud.

Dette kan virke umulig etter fedmekirurgi fordi magen er ofte redusert til størrelse med en valnøtt. Men det er viktig for pasientene å spise 5-8 små måltider om dagen. Selv om du ikke vil være i stand til å spise veldig mye på en gang, spise flere små måltider om dagen bidrar til å sikre du fyller dine ernæringsmessige behov og får nok å spise. Når vekten er tapt for fort, huden din er ikke i stand til å holde tritt med skiftende form, noe som resulterer i løs, hengende hud.

Selv om du kanskje ønsker å miste vekt så fort som mulig, husk at å miste 80 pounds i fire måneder vil mest sannsynlig forlate deg med hengende hud som krever plastisk kirurgi.

Tips og advarsler

  • Selv om kondisjonstrening og styrketrening kan bidra til å redusere skjemmende hengende hud etter fedmekirurgi, genetikk spiller også en rolle. Hvis du er disponert for strekkmerker og løs hud, realiteten er at det kan være umulig å forhindre post-kirurgi hengende hud uansett hvor mye trening du gjør.
  • Også, jo større du er, jo mer sannsynlig at du vil ha løs, hengende hud etter vekttap.