Digidexo.com

Teknikker som brukes i Refleksologi

Teknikker som brukes i Refleksologi


Mange har slått til alternativ medisin som en trygg, helhetlig form for behandling for kroppen plager. Det er ikke uvanlig for alternative praksiser som skal brukes sammen med tradisjonelle medisinsk behandling. Refleksologi er en slik praksis som fungerer med området trykkpunkter på kroppen. Disse teknikkene er kjent for å redusere følelsen av stress, visse kropps plager, og kan være selv-administreres.

Identifikasjon

Refleksologi er et system av healing som oppsto i Egypt tusenvis av år siden. Det er basert på reflekspunkter, som ligger på hender, ører og føtter. Ved å legge press på disse punktene, er kroppen i stand til å helbrede og er restaurert til å balansere. Presset er brukt ved å massere disse refleks poeng med tommelen og fingrene. Praksisen tildeler bestemte områder av hender, ører og føtter til bestemte områder i kroppen. Det er blitt hevdet å hjelpe med å redusere stress, men noen faktiske behandlingseffekter fortsatt ubekreftet.

Hånd Teknikker

Hånd refleksologi teknikker kan gjøres i 10-minutters intervaller eller lengre, mer grundige økter på 30 til 45 minutter. De kan være selvadministrert, eller gjort av en refleksolog. Diagrammer noterings hvilke områder av kroppen tilsvarer refleks punkter på hånden kan bli funnet på nettet. Refleks poeng er plassert på fingertuppene og fingre, over håndflaten og langs områder i mellom fingrene. Trykk kan tilføres gjennom massasje, eller ved å klemme målområder, men ikke i den grad hvor det er smertefullt.

Foot Teknikker

Refleksologiske teknikker utføres på føttene er lik de som ble gjort på hendene. Reflekspunkter på føttene også overens med ulike områder av kroppen. Foten struktur reflekterer legemet fra toppen og ned, med tuppen av tærne som representerer hode og senterdelen av foten som representerer senteret av legemet. Noen massasje utført bør arbeide fra tærne ned, slik som å fremme avslapning. Masserer oppover vil heller ha motsatt effekt.

Øre Teknikker

Øre refleksologi teknikker innebærer en mild gripe, trekking og gni av øret overflate. Visse refleks punkter på øret er rapportert å forbedre emosjonelle tilstander av angst. Masserer ørene innebærer å bruke tommelen og pekefingeren til å dra forsiktig på ytterkantene. Dette kan gjøres langs ørene 'kanter, fra topp til bunn. Denne teknikken innbefatter også kjøre en pekefingeren langs den innvendige overflaten av øret, inkludert eventuelle folder og rygger, samt langs baksiden av øret.

Fordeler

I form av kroppens generelle komforten, hender og føtter er i stand til å sette spenningen nivå gjennom hele kroppen. Stress er godt kjent for sine negative virkninger på kroppen, spesielt i løpet av lange tidsperioder. Refleksologi teknikker blir nå studert som en mulig behandling for andre former for sykdom. Siden dens primære funksjon er å gjenopprette generelle balansen, er denne praksisen en langtidsbehandling. Tilstander som involverer stress, tretthet, hudproblemer, fordøyelsesuregelmessigheter og menstruasjons ubehag kan ha nytte av refleksologi langsiktige helbredende effekter.