Digidexo.com

Natural Cures for Hepatitt

Hepatitt er en betennelse i leveren forårsaket av et virus eller skade på leveren som fører til at leveren samtaler til inflame. Naturlige botemidler for hepatitt forsøk på å helbrede, beskytte og redusere betennelse i leveren, samt behandle den underliggende virus eller toksisitet som er ansvarlig for betennelse. Hepatitt er ofte delt opp i tre typer: hepatitt A, B og C. Både hepatitt A og B er kortsiktige forhold som kan bli sterkt hjulpet av naturlige midler, mens noen mennesker aldri komme fra hepatitt C.

Typer

Mange urter har vært brukt gjennom tidene for leveren helse og som antivirale midler. Noen som kan hjelpe deg på din søken etter en naturlig kur for hepatitt er melk tistel, bupleurum og løvetann.

Milk Thistle

Ifølge US Department of Health and Human Services, er det bevis for at melk tistel beskytter leveren gjennom antioksidant, antifibrotic og mulig anti-betennelse og immunmodulerende aktiviteter.

Radix

Ifølge University of Michigan Health System, har saikosapins i bupleurum blitt vist å hemme betennelse og hemme leverkreftceller.

Løvetann

Ifølge Health, løvetann ble undersøkt for sin effekt på hepatitt B, og ble funnet å forbedre leverfunksjon.

Usage

Urter brukes som naturlige botemidler for hepatitt kan kjøpes som kapsler, i bulk urte pakker eller i urte formler som er spesielt rettet mot hepatitt.