Digidexo.com

Hva er fordelene med Aloe Vera Juice Med Pulp?

Hva er fordelene med Aloe Vera Juice Med Pulp?


Aloe vera er en plante i liljefamilien urfolk til Afrika. Det er lett å vokse, og mange mennesker dyrke aloe vera over hele verden, vanligvis som en potteplante. Det er mange helsemessige fordeler fra inges aloe vera juice med massen, som er den kjøttfulle av anlegget og kan skryte av de fleste næringsstoffer.

Fordeler

Aloe vera er gunstig for healing sår, beroligende brannsår, styrke immunforsvar, motvirker forstoppelse og healing interne sår som for eksempel magesår.

Funksjon

Aloe vera juice inneholder acemannan en forbindelse med antimikrobielle og antiinflammatoriske egenskaper. Det har også anthroquinones og anthrones, som begge bidrar til å redusere forstoppelse og forbedre fordøyelsessystemet motilitet --- sammentrekningene som flytter maten ned mage-systemet.

Betraktninger

Aloe vera masse er ofte funnet i skjønnhetsprodukter og kosmetikk på grunn av sin evne til å holde på fuktighet og mykgjør huden.

Potensial

Aloe vera-juice og massen er potensielt verdifulle for de fleste eldre på grunn av deres evne til raskt å lege sår. Eldre pasienter er mer sannsynlig å ha liggesår og sårdannelse på hud, spesielt hvis de er sengeliggende.

Historie

Egypterne brukte aloe vera til å berolige brannskader så langt tilbake som 1500 f.Kr.