Digidexo.com

Naturlig rettsmidler for Barnas allergier og Sinus infeksjoner

Du ønsker å tilby dine barn noen meningsfull lindring av symptomer på allergi og bihulebetennelse uten dosering dem med antihistaminer som vil gjøre dem døsig og sløv. Men du er ikke sikker på hvor du skal henvende deg for å få hjelp. Ditt hjem kan godt holde noen ingredienser du kan bruke til å piske opp naturlig rettsmidler som er både sikkert og lege godkjent.

Honning og sitron

Hvis barnet ditt har en sår hals forårsaket av postnasal drypp som vanligvis følger med bihulebetennelse og noen øvre luftveisallergier, som gammeldags middel av honning og sitron kan gjøre underverker, ifølge nettsiden til "Foreldre" magazine. Det kan også tørke opp lunger, ifølge Dr. Lane Johnson, førsteamanuensis i klinisk familie og samfunnsmedisin ved Universitetet i Arizona College of Medicine. Kombiner en spiseskje hver av honning og sitronsaft, varme kort i mikrobølgeovn inntil blandingen er varm og gi blandingen til barnet en teskjefull av gangen.

Allergiske utslett

I «Holistisk Barnelege," 2nd Edition, Dr. Kathy Kemper har noen naturlig rettsmidler mot maddening kløe som følger allergiske hudreaksjoner til Poison Ivy og andre vanlige hud irritanter. Hun foreslår at du prøver å gni berørte områder med is, noe som kan redusere kløe betydelig. Spesielt effektiv for blemmer utslett, Kemper sier, er et lim laget av vann og bakepulver. Bare gni det inn i områder av irritasjon. Kemper rapporterer at noen av hennes pasienter har funnet lindring ved å gni melk av Magnesia på områder av hudirritasjon.

Nesetetthet

"The Doctors Book of hjem rettsmidler for barn" er lastet med forslag til behandling av tett nese som følger bihulebetennelse og noen allergiske reaksjoner. Dr. Helen Baker, en klinisk professor i pediatri i Seattle, foreslår kjører din dusj på varme i flere minutter til damp opp badet. Har barnet ditt sitte i badet i 15 til 20 minutter. Den varme, fuktige luften vil løsne opp nasal sekreter, og bringer lindring. Lignende resultater kan oppnås ved hydra barnets nesegangene med hjemmelaget saltvann nesedråper. Bland en kvart teskje salt i en halv kopp med varmt vann; blandingen kan oppbevares i et par dager. Sette to dråper i hvert av barnets nesebor.

Rennende nese

En rennende nese ofte følger med øvre luftveisallergier og bihulebetennelse, og kan gjøre livet surt for barnet ditt. Saltvann nesedråper eller spray kan bidra til å tømme ut irritanter som forårsaker rennende nese, ifølge Dr. Ted Kniker, professor i pediatri ved University of Texas Health Science Center i San Antonio. Her igjen kan hjemmelaget saltvannsoppløsning bringe lettelse.

Kløende Hives

En vanlig manifestasjon av allergiske reaksjoner, elveblest noen ganger kan være kløende, kjøring både barnet og deg til distraksjon. Dr. Stanley Wolf, klinisk professor i pediatri ved George Washington University School of Medicine, anbefaler at du lar barnet suge i en kar som har vært halve fylt med varmt vann, noe som har blitt lagt halv kopp natron, maismel eller en havremel baserte hudpleieprodukt kalt aveeno.