Digidexo.com

Hvordan rense kolon og Liver

Trøtt, lider av vage smerter, kviser, kvalme, oppblåsthet og generelt ubehag kan være et tegn på en svak leveren. Leveren jobb er å avgifte fettoppløselige og gjøre dem om til vannløselige stoffer som lett flush fra kroppen. Det bryter også ned glykogen til glukose og proteiner til energi. Tykktarmen er eliminering tube. Hvis den er påvirket med fekalt stoff som ikke regelmessig passere, vil det være forstoppelse, problemer med hud og hår, og en oppblåst mage. Dr. Oz fra Oprah anbefaler regelmessige kolon renser og lever rødme å returnere kroppen til optimal helse. Det bør være en avgjørelse truffet av en enkeltperson og hans lege.

Bruksanvisning

•  Utdanne deg selv om funksjonene til både lever og tykktarm.

Tenk på din egen personlige helse. Hvis du lider av noen av forholdene frimodig skissert av talsmennene for lever flush og kolon renser, ta kontakt med din lege. Det er uklokt å gjennomføre prosedyrer uten å finne ut om kroppen din er sunn nok for diett eller hvis det er angitt.

Hvis indisert, kan du følge legens veiledning om hvilke av de renser eller flush vil være mest gunstig for akkurat din kropp og symptomer.

Til å begynne kolon rens ta urteteer som vil skylle bort bakterier fra tykktarmen. Du må fylle opp de gode bakteriene som elimineres også. Dette bør være inkludert i pakken som du kjøper. Cleasing prosessen varer vanligvis i ca 10 dager, og du vil ikke spise ditt vanlige kosthold i denne perioden. Colon-rens produkter er konkret om hva du kan spise og hvor lenge du skal fortsette. Vær sikker på at legen din er enig i at dette er det rette løpet av handlingen for deg.

Følg en bestemt diett i ca fire dager før leveren flush begynner. Denne informasjonen står på pakken instruksjonene og følg den nøyaktig. Begynn flush med masse eplejuice og en kombinasjon drikk som inneholder spesifikke målinger av Epsom salter. I intervaller, vil du ta visse drinker og til slutt en infusjon av grapefrukt og olivenolje. Det vil være diaré og kanskje galle stein eliminering. Prosessen kan bli gjentatt etter en uke. Gjør dette bare med legen din viten og tillatelse.