Digidexo.com

Restorative Øvelse for Foot Pain

Foot smerte kan gjøre walking uutholdelig. Det kan være forårsaket av mange ulike ting, inkludert overforbruk og, ironisk nok, underforbruk. Det er mange øvelser som kan hjelpe behandle foten smerte. Ved hjelp av disse restorative foten smerte øvelser kan berolige din smerte og gjøre livet lettere igjen.

Toe Strekker

Start med å sitte i en komfortabel stol. Ta noen langsomme, dype åndedrag for å få godt oksygenrikt. Hvis du er iført sokker eller sko ta dem av. Plasser fingrene på hendene under tærne på høyre fot. Trykk tærne ned så langt du komfortabelt kan. Hold i 10 til 15 sekunder. Slipp tærne og holde dem i avslappet stilling i fem sekunder. Gjenta dette fem ganger. Gjør den samme øvelsen med den andre foten. Når du er ferdig, kan du prøve å lage en "knyttneve" med føttene ved å trekke tærne innover uten å bruke hendene. Hvis du ikke kan, ta litt tid å strekke individuelle tær som strekker seg mer smertelig.

Ankel Circles

Begynn denne øvelsen ved å sitte. Brette venstre mat under stolen og hold høyre fot rett foran deg. Bevege foten med urviseren på ankelen. Som du spinner ankelen, flex og slappe av tærne. Tærne bør være dypt bøyd og pekte som du sirkel. Gå i fem klokken sirkler og deretter reversere og gjøre de samme øvelsene mot urviseren. Når du er ferdig med høyre fot, legg den under stolen. Flytt venstre fot ut og gjenta. Denne øvelsen kan gjøres med en fot om gangen eller begge deler. Det kan også gjøres sittende, stående eller liggende. Hvis du står, holde på en vegg eller noe solid mens du står på en fot for å unngå å falle.

Fotmassasje

Fotmassasje bidra til å slappe av noen spente muskler i føttene, og kan også lindre smerte. Ta av deg sokker og sko og sitte i en komfortabel stol. Pust dypt i noen minutter før du begynner. Fortsett å puste dypt under hele treningsøkten. Ta høyre fot i begge hendene og sakte men bestemt massere foten. Beveg fingrene i trange og vide kretser. Fokusere på et område av foten som er følelsen smerte. Ikke overarbeid musklene da dette kan også føre til skader. Du må vite hvor mye er nok. Hvis masserer fører til mer smerte enn det botemidler, kan det være på tide å se en podiatrist.