Digidexo.com

Medisiner for å øke blodtrykket

Lavt blodtrykk, også kjent som hypotensjon, kan være et potensielt alvorlig tilstand. Det er mange årsaker til hypotensjon, og behandling kan være så enkelt som å bruke reseptbelagte medisiner for å øke blodtrykket.

Ikke-alvorlige årsaker

Mild-dehydrering fra virus kan føre til lavt blodtrykk.

Alvorlige årsaker

Blodtap, nok til å kreve blodoverføringer, graviditet, alvorlige infeksjoner, blodtrykket medisiner eller diuretika (som resulterer i økt urinmengde, noe som gjør deg dehydrert), og hjertesykdom, kan alle føre til lavt blodtrykk.

Behandling Alternativer

Det er noen få behandlinger for hypotensjon, inkludert medisiner som kan bidra til å øke blodtrykket trygt, samt noen naturlige endringer i livsstil.

Midodrine

Midodrine er et medikament som brukes til å behandle svimmelhet og hypotensjon. Det fungerer ved å forårsake blodårene til å trekke med resultatet av forhøyet blodtrykk.

Fludrocortisone

Dette stoffet er i steroid familien, og virker ved å hemme de stoffer som forårsaker inflammasjon og dermed heve blodvolum og blodtrykk.

Naturlige behandlinger

Pasienter kan naturligvis øke blodtrykket ved å øke væskeinntaket, spise mindre måltider, ikke komme opp for fort og får en moderat mengde salt i kosten.