Digidexo.com

Role of Respiratory Sykepleiere i lungesykdom

Luftveis sykepleiere er en del av et helseteam for luftveis pasienter, inkludert leger, farmasøyter og luftveis terapeuter. Som et helseteam medlem, luftveis sykepleiere i lungesykdom tillate pasientene å motta forsvarlig omsorg basert på en specifized kunnskap.

Funksjon

Luftveis sykepleiere er helsepersonell som bistår pasienter og deres familier med informasjon og direkte medisinsk behandling. Noen vanlige luftveislidelser kan omfatte astma og lungekreft.

Ferdigheter

Disse spesialiserte sykepleiere bør ha praktisk kunnskap om forebyggende tiltak. En forebyggende tiltaket er å redusere astmaanfall basert på passiv røyking. En sykepleier bør forstå oksygenbehandling.

Fordeler for pasienter

Luftveis pasienter ha nytte av å motta direkte omsorg fra sykepleiere som har spesiell erfaring. For eksempel kan en astma pasienten være skeptisk til å ta narkotika medisiner, men sykepleieren kan øke sin tillit ved å forklare fordeler og ulemper med mulige bivirkninger.

Arbeidsforhold

Respiratoriske sykepleiere kan nyte fleksible arbeidsmiljøer. Noen respiratoriske sykepleiere gi pasientopplæring på sykehus under pasient seminarer eller workshops. Andre sykepleiere arbeider i utradisjonelle miljøer, inkludert klinikker og lokale helse avdelinger.

Utdanning og Lønn

Registrerte sykepleiere med en bachelorgrad fra en høyskole eller universitet innstilling og en lisens er kvalifisert til å bli luftveis sykepleiere. Sykepleiere kan velge karriereutvikling slik blir forfremmet til sykepleieleder. Median sykepleier lønn kan variere fra $ 45,000 til $ 65,000 basert på beliggenhet og erfaring, ifølge Bureau of Labor Statistics.