Digidexo.com

Om urte rettsmidler

Naturmidler bruker urter og felles planteprodukter for å behandle ulike plager. I dag er bruk av naturmidler er et alternativ medisin praksis, men samtidig var det mainstream. Faktisk, strøm-dagers legemidler har røtter i bruk av urter og plante egenskaper som lenge har vært brukt for sine helbredende egenskaper.

Historie

Noen samfunn kan knytte naturmidler med hekser, fangehull og usikre medisinske prosedyrer. Men sannheten er at urtemedisiner er faktisk grunnlaget for både dagens medisin og farmasi. Tidlige menn og kvinner visste at plantene hadde kapasitet til å endre måten vi føler og handler. Mange naturmidler har blitt en del av konvensjonell kunnskap, for eksempel det faktum at peppermynte beroliger magen eller fedd olje vil avlaste en tannpine. Dokumentasjon av urtemedisin går tilbake mer enn 5000 år. Gamle sumererne brukte timian å kurere hoste og egypterne brukte spisskummen, løk, hvitløk og andre planter for å løse en rekke plager. Grekerne og romerne brukte også urter som en del av deres medisinske regime.

Filosofi

Alle planter har kjemiske egenskaper. Mange av disse egenskapene kan kopieres av forskere i farmasi. Farmasøytiske selskaper trekke ut eller lage en syntetisk versjon av eiendommen og administrere den alene. Men ulike planter utnytte komplekse kjemiske forbindelser som fungerer sammen. Ifølge www.emaxhealth.com, et helse og fitness-relaterte ezine, noen planter inneholder mer enn 170 forskjellige kjemiske forbindelser. Selv om forskere hevder at syntetiske egenskaper kan jobbe så effektivt som deres naturlige motstykke, naturmedisinere (de som studerer urter og deres medisinske bruk) hevder at forskeren har ennå å avdekke hvordan plantenes naturlige dynamikken arbeide for å forbedre sine medisinske egenskaper. Urter i sin naturlige tilstand er vertskap for ulike kjemikalier som skaper et samarbeid. Dette forholdet kan ikke dupliseres med syntetiske stoffer.

Administrasjon

Når det gjelder naturmidler, må det bemerkes at det ofte tar litt lengre for de medisinske egenskapene til å ta påvirke. Således administrering er viktig. Hvordan urtene er hentet og forberedt vil ha en betydelig innvirkning på styrken på rette samt dens egenskaper. For eksempel, vann, alkohol og olje er vanlige oppløsningsmidler som benyttes til å absorbere de kjemiske egenskapene til en plante. Planter egenskaper er vanligvis laget i tinkturer, eliksirer, tisanes, decoctions, uttrekk, sirup og eddik. Aktuelle behandlinger inkluderer kremer, lotion, balsamer, omslag og komprimerer.

Vanlige rettsmidler

Det er mange forskjellige planter som har medisinske fordeler. Men noen kjent for sin effektivitet, tilgjengelighet eller flerbruksfunksjon. Grønn te er en av de mest mangfoldige naturmidler. Det bekjemper frie radikaler, som er kjent for å forårsake kreft, og har vist seg å øke energinivået. Løvetann, en vanlig plen luke, er kraftige antioksidanter. Røttene kan brukes som en te eller hakket opp og lagt til en salat. Løvetann blader er en utmerket vanndrivende og anlegget som helhet kan svelges trygt. En annen antioksidant og body-rensing mat er artisjokk. Artisjokk vil rense leveren og hjelpe presse galle fra kroppen. Oregano er både antibakteriell og effektiv mot resistente bakteriestammer. Peppermint er beroligende for magen plager inkludert oppblåsthet og fordøyelsesbesvær og kan brukes som en aktuell behandling for tørr og kløende hud. Andre urter kjent for medisinske egenskaper inkluderer echinacea, som brukes til å forkorte alvorlighetsgrad eller beskytte mot forkjølelse; ingefær, en behandling for kvalme, urolig mage og luft i magen; og kamille eller Valerian rot, som brukes til å behandle angst og søvnløshet.

Risiko

Når det kommer til "risiko" forbundet med urtemedisiner er det to implikasjoner, for helsen til pasienten og for helsen til de plantearter. I forhold til pasienten mest urtemedisiner er trygge for konsum; spesielt når opprinnelsen av anlegget er kjent. Fordi det er ingen lover i stedet å etablere kvalitetsstandarder for urter og urtemedisiner er det en stor margin for ineffektive produkter. Men det er tilfeller når naturmidler kan forårsake skade. For eksempel, noen av urte rettsmidler for menstruasjonsproblemer, spesielt klaseormedrue, vil sannsynligvis føre til spontanabort.

Andre bekymringer er knyttet til overbeskatning av planter. Urtemedisin bruken har satt en høy etterspørsel på mange planter som naturmedisinere oppsøke dem i naturen. Vanlige planter som står i fare for overbeskatning inkluderer ingefær, ginseng og vill sopp