Digidexo.com

Slik Doner kroppen din til Science i Texas

Slik Doner kroppen din til Science i Texas


Du har sannsynligvis ikke legger mye tanke i hvordan legen din lært å behandle deg når du besøker hans eller hennes kontor. Du bare vil ha en kur for dine plager og evnen til å gå hjem så raskt som mulig. Før legen din var i stand til å diagnostisere problemer, han eller hun var en student med lite kunnskap innen medisin. Legen din har lært ved å lese, studere og praktisere medisinske teknikker på kroppene til de avdøde. I Texas, alle universitetsvitensentre godta menneskelige kropps donasjoner for studenter å få en førstehånds kunnskap om menneskekroppen.

Bruksanvisning

•  Kontakt vitensenteret for enhver Texas University for å bli et organ donor. Du må fylle ut et skjema med informasjon om ditt ønske om å donere kroppen din til medisinsk vitenskap ved din bortgang. Du kan be om en kopi av skjemaet fra alle science center kontorer, online eller via e-post.

Diskuter beslutningen med familien din før du registrerer din donasjon skjema. Beslutningen om å donere kroppen din til medisinsk vitenskap påvirker din familie i at når du dør kroppen din umiddelbart donert, noe som betyr at familien kan ikke ha det for din begravelse, og det kan ikke bli kremert eller begravd av din familie.

Komplett og signere donasjon skjema. Skjemaet krever tilleggs underskrifter fra to vitner, som kan være noen du kjenner over 21 år eller notarius publicus.

Return din donasjon skjema til universitetet som du donerer kroppen din; når du dør er det opp til familien å varsle science center av din død og lage ordninger for å ha kroppen din fraktet til vitensenteret hvis du er mer enn 50 miles fra sentrum.

Tips og advarsler

  • Bare fordi du signerte papirene som sier at du ønsker å donere kroppen din betyr ikke automatisk at kroppen din er akseptert; organer som lider nedbrytning, store skader, de som er overvektige og de som led av store medisinske sykdom er ikke akseptabelt for donasjon.