Digidexo.com

Hvordan å behandle Poison Ivy i en Toddler

Hvordan å behandle Poison Ivy i en Toddler


Hver forelder til en pjokk vet at til tross for sine beste forsøk på å holde barnet trygt, småbarn har en måte å få inn alt - inkludert Poison Ivy. Utslettet som vanligvis resultater fra kontakt med Poison Ivy er ekstremt kløende og ubehagelig, spesielt for småbarn som ønsker å klø kløe. Selv om ingenting kan "kurere" giften eføy utslett, behandle Poison Ivy i en pjokk kan bidra til å lindre kløe og la utslett å gro raskere.

Bruksanvisning

Hvis kontakt med Poison Ivy er mistenkt, umiddelbart bade pjokk i kaldt vann med mild såpe og vaske alle klærne som kom i kontakt med giften eføy. Bading pjokk kan bidra til å forhindre giften eføy harpiks fester seg til huden og forårsaker giften eføy utslett reaksjon.

Dersom en reaksjon oppstår (vanligvis innen 12 til 48 timer fra eksponering), gjelder kule komprimerer og la pjokk å suge i kjølig bad. Dette kan bidra til å lindre kløe av giften eføy utslett.

Etter bading pjokk i et kjølig bad, forsiktig bruke Calamine lotion til giften eføy utslett.

Trim barnas negler med negleklipper, slik at han ikke kan ripe opp giften utslett og forårsake en sekundær infeksjon.

Påfør Calamine lotion tre til fire ganger daglig for å lindre kløe og tørke ut blemmer av giften eføy utslett.

Hvis utslettet blir alvorlig, sprer seg til barnas ansikt, eller varer mer enn 10 dager, kan du kontakte henne barnelege. Barnelege kan foreskrive en muntlig antihistamin eller steroider for å bidra til å redusere kløe av giften eføy utslett.

Tips og advarsler

  • Kolloidalt havremel bad kan også hjelpe lindre kløe av giften eføy.
  • Kle pjokk i løstsittende bukser og en langermet skjorte for å hindre riper.
  • Lær pjokk hva giften eføy ser ut ved å vise ham bilder av anlegget.
  • Kontroller at Calamine lotion ikke har nådd sin utløpsdato. Calamine er ikke lenger effektive etter utløpsdatoen som står på flasken.
  • Ikke bade en pjokk med Poison Ivy i varmt vann, da dette kan irritere giften eføy utslett.
  • Ikke bruk en aktuell antihistamin eller salve med benzokain eller zirkonium, da disse kan føre til ytterligere allergiske reaksjoner.
  • Giften eføy utslett kan ikke spres ved å skrape, men sekundære infeksjoner kan føre til at vil gjøre utslett leges saktere.