Digidexo.com

En Low Sodium diabetiker Diet

Diabetes oppstår når kroppen blir ute av stand til å skikkelig produksjon eller produsere insulin, et hormon som virker å holde blodsukkeret i sjakk. Det grunnleggende prinsippet om å kontrollere diabetes er administrerende blodsukkeret til å nedtone nødvendigheten av insulin i kroppen, et mål som kan nås via en diabetiker diett. Kombinere en lav-natrium tilnærming med en diabetiker kosthold hjelper også kontroll symptomer på hypertensjon, en ganske vanlig tilstand blant personer med diabetes. Dermed, hvis du lider av både hypertensjon og diabetes, kan en lav-natrium diabetiker diett være svaret.

Redusere Natrium

Konsumere ikke mer enn 2000 mg natrium per dag for å følge en lav-natrium diett i henhold til Cleveland Clinic, noe som tyder på at dette nivået av natrium inntak kan enkelt vedlikeholdes gjennom å følge noen enkle regler. Først aldri legge bordsalt til maten. For det andre, unngå natrium økende matvarer som behandlet eller pre-pakkede måltider og salte snacks som potetgull eller pretzels. Tredje, unngå "skjult" natrium inntak fra hermetisk frukt og grønnsaker, da disse ofte inneholder mer natrium enn sine friske kolleger. Til slutt, sjekk merkingen informasjon om alle produkter for å sikre at du holder deg under målet på 2000 mg per dag.

Spise for Diabetes

Konsumere en carb-kontrollert diett mens du spiser for å kontrollere diabetes. Som i hvilken grad blodsukkeret økes er direkte proporsjonal med hvor raskt karbohydrater i maten er fordøyd, unngå raske fordøye karbohydrater for å unngå utilsiktet skyter blodsukkeret og forårsaker en potensielt tilstand av hyperglykemi (for høyt blodsukker). Den primære raskt fordøye typer matvarer for å unngå å inkludere bearbeidet mat, mat som inneholder hvitt mel og sukker. I stedet spiser karbohydrater fra frukt, grønnsaker og helkorn å holde blodsukkeret stabilt gjennom dagen.

Videre treg fordøyelse ved å gjøre det til en vane å aldri spise karbohydrater av seg selv - alltid spise en proteinkilde (for eksempel kjøtt, fjærfe eller sjømat) samtidig, og forsøker å inkludere en liten dose sunt umettet fett fra oljer, nøtter, eller frø, så vel.