Digidexo.com

Hyppig vannlating Årsaker i Menn

Som menn i alderen, til frekvensen for deres behov urinere øker. I eldre menn spesielt, blir trang til å urinere større oftere. Men det er også sykdommer som ikke bare er begrenset til eldre menn som forårsaker hyppig vannlating. Hyppig vannlating er definert som følelsen av å alltid alltid følelsen som om du må gå.

Definisjon

En normal person kan sove 6-8 timer uten behov for å urinere, men folk som våkner opp om natten flere ganger for å urinere lider av hyppig vannlating. Hyppig vannlating er ikke bare begrenset til natten, men som symptomene kan være til stede døgnet rundt.

Common Cause

Urin-veisinfeksjoner er oftest skylden for hyppig vannlating. Når blæren blir betent, dette reduserer betennelse sin kapasitet til å lagre urin, noe som øker behovet for å ugyldiggjøre enhver urin.

Interstitiell cystitt

En annen vanlig årsak til hyppig vannlating er interstitiell cystitt, en tilstand der blæren er stadig betent. Intoleranse for kalium er ofte skylden for interstitiell cystitt.

Forstørret prostata

En forstørret prostata forårsaker musklene i blæren til å trekke seg sammen, klemme på urinrøret. Dette tetthet styrker ut mer urin, oftere.

Andre årsaker

Diabetes, kreft, koffein og noen medisiner er alle andre årsaker til hyppig vannlating hos menn.