Digidexo.com

Hvordan bygge din egen Alkaline Vann Ionizer

Dr. Don Colbert, forfatter av "The Seven Pillars of Health," sier kroppen vår trives i et basisk miljø. Ifølge Dr. Colbert, de fleste amerikanere har en syrlig kroppen miljøet på grunn av drikking surt vann, spise sure matvarer og å være under en mye stress. Å drikke alkalisk vann kan bidra til å bringe din vev tilbake til en alkalisk tilstand. Alkaline vann, derimot, er ikke alltid lett tilgjengelig eller lett tilgjengelig. Bygg din egen alkalisk vann Ionizer er en måte å sikre at du alltid har alkalisk vann på hånd.

Bruksanvisning

•  Løs opp 1/4 ts. naturlig havsalt i et stort glass vann.

Sug svampen i glass saltvann når du skal fylle det neste trinnet.

Skjær et hull i den ene siden av en halv gallon krukke med et verktøy kniv. Hullet bør plasseres ca 1/3 av veien opp kannen, skal måle ca 1 1/2 inches høy og bør strekke seg bare kort av bredden på kannen.

Ta svampen fra saltvann og kast vannet.

Sett svampen inn i hullet i halv gallon jug, slik at den ligger tett. Dersom svampen er for stor, kuttet svampen etter behov.

Plasser halv gallon jug i hjørnet av en stor plastbeholder (som bør være omtrent på størrelse med en stor skoeske eller liten dishpan), med svampen uhindret.

Løs opp 1/8 ts. av naturlig havsalt i et glass med vann fra springen og dele det jevnt blant både plastbeholdere.

Fyll hver container med nok vann fra springen til å dekke svamp.

Skjær pluggen på slutten av 12-volts strømadapter og skille de to ledningene.

Ta 3/4 av en tomme av kappen som dekker ledningene med wire strippere.

Fest en alligator klipp til hver av ledningene, lage et notat som alligator klipp er koblet til den positive enden og som er koblet til den negative enden. Den positive ledning vil ha en linje eller stripe kjører ned langs wiren.

Legg en rustfritt stål skje i hver container i nærheten, men ikke berøre svamp.

Fest positive alligator klipp til skjeen i den store beholderen og negative alligator klipp til skjeen i halv gallon jug.

Pass på at krokodilleklemmer og ledninger er klar av vannet og kobler til strømadapteren.

La alkalisk vann maskin kjøre over natten eller i minst åtte timer for best resultat. Det alkaliske vann vil være i en halv gallon krukke, og vil være klart, mens det sure vannet vil være i den større beholder, og vil ha en brunaktig fargetone.

Fjern krukke med alkalisk vann fra større beholder ved å vippe den tilbake slik at vannet beveger seg bort fra svampen. Dette vil forhindre krysskontaminering.

Hell alkalisk vann i et glass og nyt!

Tips og advarsler

  • Salt er nødvendig for å gjøre vannet ledende. Du kan justere mengden salt avhengig av de ønskede resultater. Mer salt vil forbedre ledningsevne, men kan forårsake smak.
  • Den alkalisk vann som produseres er best konsumert umiddelbart.
  • Ikke koble strømadapteren til alle komponenter er på plass og hendene er klar av alkalisk vann ioniser.