Digidexo.com

DHE Behandling for Migrene

DHE står for dihydroergotamin. Det tilhører en gruppe medisiner som kalles ergots. Ergots jobbe med migrene ved å hemme blodkar. DHE er svært effektiv for behandling av migrene. Men potensielt alvorlige bivirkninger forebygge mange leger fra å bruke den utenfor kontrollerte innstillinger.

Intravenøs

DHE kan gis som intravenøs i klinikker og sykehus. Den arbeider raskt, ofte redusere eller eliminere en hodepine innen én time. For kompliserte saker kan DHE administreres hver seks til åtte timer.

Injeksjoner

Leger kan foreskrive dhe injeksjoner for hjemmebruk. Dosen standard er en milliliter per injeksjon. Medisinsk ulike meninger om hvor ofte dhe injeksjoner kan brukes, så det er best å følge forskrivning legens anbefaling.

Migranal

Migranal er en lege-foreskrevet nesespray versjon av DHE. En spray av medikamentet er gitt i hvert nesebor. Etter 15 minutter dette kan gjentas. Ifølge produsenten, bør Migranal ikke brukes mer enn to ganger i uken.

Bivirkninger

DHE kan ikke brukes innen 24 timer etter å ta noen triptaner, som er en klasse av legemidler som brukes til å behandle migrene. Bivirkninger inkluderer endringer i hjertefrekvens eller blodtrykk, bryst tyngde, kvalme, svette, og nummenhet eller svakhet.

Rebound hodepine

Rebound hodepine oppstår når noen tar for mange triptaner eller ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler i løpet av kort tid. Leger kan bruke DHE å bidra til å bryte hodepine syklus uten å forårsake ytterligere rebound hodepine.