Digidexo.com

Hva Foods Fremme Clear Skin?

Hva Foods Fremme Clear Skin?


Visse matvarer hjelpe huden å opprettholde en klar og ungdommelig utseende. En diett som inneholder de riktige næringsstoffene er nøkkelen til en sunn kropp, og at helse vil også bli reflektert i huden. Likeledes når kroppen mangler visse elementer på grunn av utilstrekkelig kosthold, kan hudsykdommer utvikle.

Mat med vitamin A

Vitamin A er nyttig for helsen og utseendet på huden. Magre meieriprodukter, som yoghurt, er de beste mat å få vitamin A. Yoghurt inneholder også acidophilus, en bakterie som fremmer tarmhelse. En sunn fordøyelsessystemet også fremmer sunn hud.

Foods høy i antioksidanter

Mat høyt på antioksidanter bidra aktivt til sunn og klar hud. Disse matvarer inneholder blåbær, jordbær, plommer og bjørnebær. Antioksidanter er næringsstoffer og enzymer som hemmer og reparasjon vevsskade. De oppnår dette ved å hindre frie radikaler, ustabile molekyler som kan skade cellene i kroppen, starter prosessen med oksidering. Det er under oksidasjon at cellene i huden vev ansikt oksygen skade som vanligvis ender i celle dysfunksjon. I tillegg, fordi antioksidanter beskytter huden mot solskader, de minimere tilfeller av brune flekker og fortykket hud felles for solskader.

Matvarer med essensielle fettsyrer

Essensielle fettsyrer er nyttige i klar hud, fordi de opprettholde sunne cellemembraner. Cellemembraner blokkere skadelige stoffer og næringsstoffer tillate å passere gjennom dem. De holder også på fukt, som produserer plumper celler, ungdommelig hud og beskytter mot skade på arterier og hjertesykdommer som kan føre til skadede hudceller. Essensielle fettsyrer er best kjent som omega tre og omega seks, og de er funnet i matvarer som laks, linfrøolje og valnøtter.

Sunne oljer

Sunne oljer smøre huden, gir det en sunnere generelle utseende. Disse oljene inneholder essensielle fettsyrer og beholder alle sine næringsstoffer på grunn av prosessen som brukes til å lage dem. Sunne oljer er kaldpresset eller expeller behandles eller extra virgin, og de er produsert gjennom en prosess som bare involverer pressing, oppvarming og tapping. Så sunt som de er, disse oljene er fortsatt fett, så en to tablespoons per dag er nok til å få sine fordeler uten å legge for mye kalorier.