Digidexo.com

En Hjem Utbedring for Follicular Eksem

En Hjem Utbedring for Follicular Eksem


Begrepet eksem beskriver uhelbredelige hudsykdommer som forårsaker rødhet og tørrhet og er kløende. Mens noen kan få noen form for eksem, er ett og kanskje alle de follikulære typer antas å være arvelig. Eksem er ikke farlig, men det er ubehagelig. Dens utseende er skjemmende og kan være pinlig. Heldigvis er det noen hjemme rettsmidler som er svært nyttig i lettelser symptomer på follikulær eksem.

Follikulære Eksem årsaker og symptomer

Follikulær eksem påvirker hårsekkene. Det er mest sannsynlig å dukke opp på ryggen og overarmene og lårene, selv om det kan dukke opp hvor som helst på kroppen. Keratosis pilaris follikulær eksem tendens til å kjøre i familier.

Stress, dårlig kosthold, menstruasjon, kunstig oppvarming, visse matvarer, sykdom og vær endringer er ofte antas å forårsake utbrudd av follikulær eksem.

Follikulær eksem er preget av utseendet av små, grove, røde nupper på huden der hårsekkene blir funnet, noe som er omtrent overalt. Disse flekkene kan være tørr og kløende, eller de kan være blødninger eller weepy betennelser, som lett kan bli infisert.

Når utbruddet er brakt under kontroll og forsvinner, må du være på utkikk etter tilbakefall i de samme områdene for resten av livet ditt.

Kontrollerende Follikulær Eksem

Mens du vil aldri kurere denne ekle irriterende, er det noen ting du kan gjøre for å holde den i sjakk. Start med habitually behandling for tørrhet i huden din, fordi follikulær eksem kan dukke opp hvor som helst. Fukte huden din 3-4 ganger daglig, betaler spesiell oppmerksomhet til områder der utbrudd har skjedd i fortiden.

Bruk hvilken som helst fuktighetsgivende produkt som du har brukt i det siste som ikke irriterer ødelagt hud. Hvis en krem ​​eller lotion er så mild at det ikke forårsaker en brennende følelse i en flekk av skadet hud, er det sannsynligvis skånsom nok til å bruke flere ganger daglig på follikulær eksem patcher. St. Ives merkevare lotion er en av de sjeldne kommersielle preparater med denne kvaliteten. Aloe vera er en utmerket naturlig fuktighetskrem og besitter antiseptisk og helbredende egenskaper, så vel. Den kan brukes på alvorlige utbrudd der gråt eller blødning er til stede.

Søknader på 0,5 prosent hydrokortison, en mild over-the-counter aktuell steroid krem, produserer fantastiske resultater når den brukes til tørr, kløende flekker av follikulær eksem. Dette preparatet lindrer kløe umiddelbart, og snart rødhet forsvinner også. Imidlertid bør det brukes med måte, fordi en liten bit går svært langt. Hydrokortison kan være svært effektivt for å holde en eksem utslett i sjakk når den brukes på de første tegn på kløe. Selv om det kan brukes hvis en eller to små pauser på huden er til stede, gjelder ikke hydrokortison til gråt eller blødning patcher.

Hamlet opp med Flare-Ups

Ikke klø. Det vil bare gjøre vondt verre, irriterende og inflaming eksem fakkel. Kloring kan produsere små pauser i huden som gjør at bakterier å gå inn, forårsaker forhøyede nivåer av irritasjon. Natural-fiber klær som bomullsplagg ser ut til å føre til mindre kløe enn syntetisk.

Unngå alt som du vet eller mistenker kan utløse et utbrudd. Hold huden fuktig selv om du ikke opplever et utbrudd eller tror du kan være å få en.