Digidexo.com

Hvordan lage Lip Butter

Hvordan lage Lip Butter


I løpet av vintermånedene, og på steder der solen er lyse og vindene blåser sterk er det ganske vanlig å ende opp med sprukken hud. Leppene er de hyppigste problemområder. De chap, sprekke og blø. Denne hjemmelagde lip butter kan gjøres med essensielle oljer som også vil berolige dine lepper.

Bruksanvisning

•  Bland mandelolje og hvetekim olje og bivoks pellets sammen i en kasserolle. Den generelle tommelfingerregel for beløp er 2 deler Sweet Almond olje til en del bivoks pellets og en eller to dråper hvetekimolje.

•  Varm blandingen på komfyren inntil bivoks pelletene bare smelter. Bland alle ingrediensene sammen og rør godt. Justere tykkelsen av leppen smør på dette punktet. Hvis du vil ha den tykkere og deretter legge til flere bivoks pellets.

La blandingen avkjøles. Mens han fortsatt varm, bør du tilsette noen dråper av essensielle oljer som du ønsker å inkludere i leppen smør. Bland dem inn i bivoks blandingen og sørg for at ingrediensene er godt blandet.

Hell kjøle blandingen i lip balm krukkene mens blandingen fortsatt er varm nok til å helle. La det fullt kul og legg et lokk på glassene.

Tips og advarsler

  • Noen essensielle oljer som er spesielt nyttig er: Comfrey, rosmarin, Tea Tree eller Kamfer Oils.