Digidexo.com

Linfrøolje Fordeler for kvinner

Linfrøolje Fordeler for kvinner


Det er mange urte kosttilskudd som har blitt brukt gjennom historien - linfrø er en slik urt. I århundrer linfrø har blitt brukt til å behandle forstoppelse og bakken linfrø som en ekstern balsam. Foreløpig ikke bare i linfrø blir brukt til å fremme god helse, men også dens deriverte, linfrøolje. Mens mange av de helsemessige fordelene som antas å tilhøre linfrøolje tilhører betingelsene for begge kjønn, er det noen spioner fordeler for kvinners helsemessige forhold også.

Bakgrunn

Linfrøolje, som er utledet fra linfrø fra lin anlegget, en naturlig forekommende planter, er også referert til som linolje. Mens både linfrø hele og linfrøolje inneholder gunstig alfa-linolensyre (ALA), betyr linfrøolje inneholder ikke lignan og fiber av ubehandlet linfrø. Linfrø og linfrøolje er kategorisert som urte kosttilskudd.

Generelle fordeler

Kvinner og menn både kan høste samlede fordelene med linfrø eller linfrøolje. Alfa-linolensyre er en essensiell fettsyre som i kroppen din er en forløper til omega-3 fettsyrer. Følgende forhold som kan påvirke folk av begge kjønn, kan dra nytte av bruk av linfrø eller linfrøolje:

Hypertensjon (høyt blodtrykk); hjertesykdommer; hyperlipidemi (høyt kolesterol); gikt; lupus; eksem; psoriasis; solbrenthet; og nerveskader.

I tillegg, linfrø eller linfrø olje kan bidra til å hindre visse typer kreft og fremme veksten av sunne negler og hår.

Linfrø, enten hele eller malt --- men ikke den linfrøolje --- kan være nyttig i behandling av forstoppelse, gallestein og "noen diverticular lidelser" (Whole Health MD)

Fordeler for kvinner

Blant de mange fordelene for bruk av linfrø og / eller linfrø olje for forhold som påvirker kvinner, kan denne urten være nyttig for bruk i endometriose, menstruasjonssmerter, symptomer på overgangsalder og ufruktbarhet.

Forholdsregler

Ved inntak av linfrø, enten hele eller malt, er det viktig at det er tatt med en generøs mengde væske for å hindre at det enten hindre din svelger eller danner en hindring i tarmen.

Bruk under graviditet er noe som du må diskutere med din helse-omsorg leverandøren. Det er dokumentert at linfrøolje brukes i løpet av de to siste trimester av svangerskapet kan firedoble en kvinnes sjansene for prematur arbeidskraft. Denne informasjonen kommer fra en studie rapportert i Science Daily fra forskning utført av "Professor Anick Berard av Universite de Montreals Fakultet for farmasi og Sainte-Justine Hospital Research Center og masterstudent Krystel Moussally.

Linfrøolje kan samhandle med noen reseptbelagte medisiner; du bør diskutere bruken av linfrø olje med din helse-omsorg leverandøren hvis du er på noen reseptbelagte medisiner.

Expert Insight

Avhengig av hvilke kilder du leser, det er varierende uttalelser om de helsemessige fordelene av linfrøolje. Mens noen kilder vil fortelle deg outright at linfrøolje har vist seg å hjelpe en tilstand / sykdom eller annet, gir Mayo Clinic denne informasjonen, datert 1 mars 2008: «Selv om omega-3 fettsyrer har blitt assosiert med forbedret kardiovaskulære utfall, bevis fra menneskelige prøvelser er blandet med hensyn til effekten av linfrø produkter for koronarsykdom eller hyperlipidemi. " (Hyperlipidemi er høyt kolesterol).

Informasjon fra University of Maryland Medical Center, som sist ble anmeldt 1 april 2007, omfatter forhold / sykdom som linfrø olje og / eller linfrø kan være nyttig eller i hvilken dyrestudier har antydet positive resultater. Disse generelle forholdene er koronarsykdom og hyperlipidemi.

Linfrøolje, som er sant med mange naturlige kosttilskudd, ikke ennå har avgjørende medisinsk bevis --- studier på mennesker med kopier resultater --- for det medisinske samfunnet til å støtte bruken. Dette betyr ikke at linfrøolje er ikke gunstig for helsen din, men at du bør være en informert person om kosttilskudd og vitaminer generelt, og linfrø olje spesielt.