Digidexo.com

Hvordan er regulering på tennene tatt av?

Hvordan er regulering på tennene tatt av?

Ledninger

Ta av tannregulering begynner med fjerning av ledningen som kobler bukseseler sammen. Denne ledningen er det som har trukket tenner på plass mens bukseseler var på plass. Ledningen kan snipped med en Clipper eller saks og deretter trukket ut. Båndene som kjører bak visdomstennene (eller bakerste molar for de som ikke har visdomstenner) er også fjernet.

Brak

Etter at ledningen er fjernet, alt som gjenstår er de enkelte braketter, en festet til hver tann. Disse kan pried eller popped av relativt lett; ingen lim løsemidler er nødvendig. Spesielle dental tang er vanligvis ansatt for å fjerne brakettene, men andre verktøy kan erstattes, slik som en vanlig spisstang eller enda en spiker Clipper. Innsnevring av brakettene som produseres ved å klemme med en tang brister deres bånd med epoxy låsen og gjør dem lettere å fjerne fra tennene.

Lim

Bukseseler er festet til de enkelte tenner med en spesialkonstruert epoksy- eller plastfesteanordning, som etterlater rester på tennene etter klammeparentesene er fjernet. Denne resten blir skrapt bort, vanligvis med forsiktig bruk av et tann verktøyet. Når alt materialet er fjernet, blir tennene renses grundig.