Digidexo.com

Hvordan lindre ryggsmerter on a Plane

Flere og flere mennesker lider av ryggsmerter på en daglig basis, noe som gjør det vanskelig å hoppe et fly eller hoppe i en bil for en tur. Det er noen mennesker som unngår det helt, fordi de har ennå ikke funnet en måte å lindre smerten. Likevel, det er et par ting ryggsmerter lider kan gjøre for å fjerne eller lindre ryggsmerter mennesker opplever på sine flyreiser.

Bruksanvisning

Bruk en pute for korsryggstøtte for å hjelpe på de lange flyreiser. Flyseter Mange er satt nesten i en 90-graders vinkel, noe som kan gjøre det veldig tøft på folk som har ryggsmerter. Lener stolen tilbake og støtte korsryggen med en pute kan hjelpe ta stress av og minimere ryggsmerter som kan sette i etter å ha sittet så lenge.

Strekk bena. Dette er noe du vanligvis ikke tror du kan gjøre på et fly. Men for folk som har en tendens til å ha ryggsmerter, er det viktig å få opp og flytte hver gang en stund. Ta en langsom tur på toalettet og tilbake når skiltet setebeltet er slukket Hvis du fortsatt har problemer, bare spør en flyvertinne om du kan stå opp for et par minutter. Vanligvis, hvis de forstår forespørselen, kan de være ganske imøtekommende.

Øvelse før turen. Dette kan hjelpe kroppen din å slappe av før noe stressende som en flytur. Mange eksperter foreslår å gjøre yoga eller ta en tur før du hopper et fly og sitter i lange perioder av gangen. Men legene advarer å ta det med ro hvis øvelsen er vanligvis ikke en del av din daglige rutine.

Finn et produkt som fungerer for deg når du har ryggsmerter og hamstre. Enten det er den nye typen bærbare (og ikke-elektrisk) varmepute eller en bestemt type stoff som bidrar til å lindre smertene dine, er det best å pakke litt ekstra for flyturen, og turen hjem. Dette sikrer en slags lettelse hvis andre metoder er utilgjengelig for deg.

Ta et dypt pust og prøve å slappe av. Det kan være vanskelig å gjøre, spesielt når du opplever smerte, men understreke ut om det vil bare gjøre kroppen din spent opp videre og kan skape mer smerter i det lange løp.