Digidexo.com

Flomax bivirkninger

Flomax er et stoff som brukes til å behandle forstørret prostata, også kjent som benign prostatahyperplasi eller godartet prostatahyperplasi. Flomax funksjoner for å slappe av arterier og vener for at blodet til å flyte mer fritt gjennom dem begge. Flomax arbeider også for å slappe av og lette musklene i blæren nakke og prostatakreft. Dette gjør det enklere for urinering å skje. Som med alle reseptbelagte medisiner, men er det noen bivirkninger som kan komme opp som et resultat av å bruke Flomax.

Betraktninger

Før folk vurdere å ta Flomax, bør de vite om bivirkninger av Flomax som kan svekke reaksjoner, tanker og mentale prosesser. Ved bruk av Flomax, er det viktig å være svært forsiktig når du utfører noen oppgaver eller aktiviteter som krever en høy grad av årvåkenhet, for eksempel kjører bil eller bruk av tunge maskiner.

Teorier / Spekulasjoner

Flomax fører også til svimmelhet og ørhet brukere. Det er veldig vanlig for Flomax brukere å oppleve svimmelhet etter å komme opp fra sitte ned eller ligger, spesielt hvis de gjør det på en rask måte. Det er viktig å være tregere med disse bevegelsene for å unngå å falle ned eller kollapse på grunn av svimmelhet. Inntak av alkohol kan også øke sjansene dine for å oppleve svimmelhet med Flomax.

Effekter

Den mest vanlige og hyppige bivirkninger forbundet med Flomax bruk inkludere tett eller rennende nese, sår hals, uvanlig ejakulasjon (manglende evne til å ejakulere eller mindre mengder av ejakulere), svimmelhet og lighthead, døsighet, samt infeksjoner som influensa eller felles kulde. Noen mennesker også rapportere depresjon og vektøkning som følge av Flomax bruk.

Advarsel

Før du tar Flomax, er det avgjørende å snakke med legen din om eventuelle matallergier du måtte ha, samt allergi mot fargestoffer, konserveringsmidler og matvarer. Det er spesielt viktig hvis du har sulfa allergi, som Flomax inneholder sulfa. Også, hvis du er gravid, planlegger å bli gravid, eller ammer, har du sannsynligvis bør unngå å ta Flomax.

Potensial

Det er noen andre stoffer der ute som kan potensielt negativt samhandle med Flomax og bringe på dårlige bivirkninger, hvis du tar dem begge samtidig. Noen av disse stoffene inkluderer ciklosporin, blodtrykk eller hjerte medisiner som Dilacor eller Tiazac, warfarin, HIV eller AIDS medisiner som Viracept eller Crixivan, metronidazol og mange andre.