Digidexo.com

Homøopatisk nedre ryggsmerter rettsmidler

Mange avtale med smerter i korsryggen. Smerten kan stamme fra muskel-, skjelett- eller nerveproblemer og kan være kort eller lang sikt. Personer med smerter i korsryggen har ofte problemer med å stå oppreist, sitte i lange perioder av gangen, sove og walking.The smerte kan være lokalisert til nedre del av ryggen eller det kan skyte nedover beina, som med isjias når isjiasnerven blir hindret eller klemt. Heldigvis finnes det en rekke homeopatiske behandlinger for å lindre ryggsmerter og forbedre tilbake helse, både fra en muskuløs og skjelett synspunkt.

Arnica

Arnica kommer fra planten Arnica Montana. Bruk dette midlet for smerter etter en skade. Det er vanligvis brukes i idrettsmedisin for forstuinger og blåmerker for lindring av smerter og betennelser. Bruk arnica enten som en krem ​​eller en salve. Påfør på huden i korsryggen, eller ta det muntlig i tablettform. Merk at Arnica kan være ganske giftig; tar bare en liten mengde muntlig.

Bryonia

Bryonia er svært nyttig hvis ryggsmertene blir verre selv med den minste bevegelse, for eksempel ved hoste eller vandre. Det er spesielt nyttig etter skade på ryggen eller med sykdom som forårsaker ryggsmerter. Den er laget av roten av et vintre og er tilgjengelig i en pellet form. Følg anvisningen på pakken og bare oppløses under tungen.

Calcarea carbonica

Calcarea carbonica er en form for kalsium som finnes i naturen. Det er dyp skuespill, behandler det kronisk tretthet, og det styrker skjelettet. Bruk Calcarea carbonica å behandle ryggsmerter og for å styrke svake muskler. Ta det i tablettform. Ikke spis eller drikk i 20 minutter før eller etter å ha tatt den.

Calcarea Fosfor

Calcarea fosfor er forskjellig fra Calcarea carbonica. Bruk dette midlet for å lette stivhet eller ømhet i korsryggen muskler eller ledd. Det er også avgjørende for veksten av dine bein. Konsumere i tablettform flere ganger om dagen. Oppløse dem under tungen.

Dulcamara

Dulcamara er kjent som bittersøt eller søtvier. Prøv dette midlet hvis du lider av revmatisme eller leddgikt, og hvis du har problemer med korsryggen når det er kaldt og fuktig. Det vil hjelpe deg med stivhet i ryggen også. For å gjøre en infusjon, bland en unse av tørket urt med 2 kopper vann og kok det; drikke det to eller tre ganger om dagen.

Homeopatiske Dosering

Plukk en homeopatisk medisin som best samsvarer med dine symptomer. Hvis du bestemmer deg for å behandle deg selv, må du følge pakken instruksjoner nøye og begynne med lavere potens som 6X, 6C, 12X, 12C, 30X, eller 30C, med mindre annet er regissert av en lege. For høyere potens, gå til din lokale homeopathic utøveren eller legen din.

Advarsel

Lave ryggproblemer kan være en indikasjon på en mer alvorlig helseproblem, så ta kontakt med legen din før du bruker homeopatiske medisiner. Vær også klar over at noen homeopatiske midler kan samhandle med andre urter, kosttilskudd, over-the-counter og reseptbelagte medisiner.