Digidexo.com

Hvordan rense ørene med Candle Wax

En måte å rense ørevoks er gjennom bruk av en bivoks stearinlys i en prosess kjent som candling. Denne milde metoden for fjerning av voks har en lang historie, og ble brukt av de gamle grekerne og egypterne. Ved hjelp av varme, trekker stearinen fra øregangen som ellers kan være farlig å fjerne gjennom konvensjonelle metoder, for eksempel med en bomullspinne. Rengjøring ørene med stearinen kan gi mange helsefordeler, inkludert redusert forekomst av ørebetennelser og forbedret hørsel.

Bruksanvisning

Ear Candling Forberedelse

•  Vask hendene for å beskytte mot bakterier eller bakterier.

Plasser pasienten så han blir liggende på sin side og dekke håret, ansiktet og klærne med en klut rundt delen av øret. En pute kan brukes til å støtte hodet litt opp.

Trim den spisse enden av stearinlys med en saks slik at den passer ordentlig inn i øret. Siden lyset vil trolig bøye ute av form fra skjære action, returnere den spisse enden til sin opprinnelige form ved å bruke fingrene til å skyve den tilbake i en sirkel.

Skjær en "X" i sentrum av platen og skyver lyset via X, slik at den koniske ende (den ende som går inn i øret) stikker ut noen få inches fra bunnen. Det meste av lyset vil være på den andre side av platen.

Tenn stearinlys på den store enden og plassere fingeren over den koniske enden i omtrent 30 sekunder for å la den varme og røyk for å felle innenfor. Når røyken kommer ut av den koniske enden av lyset, er det mulig å plassere den i øret.

Den Candling Process

Sett den koniske enden av lyset inn i øret av tilbakelent pasienten. Dette bør gjøres forsiktig, og passformen skal være tettsittende. Hvis det kommer røyk ut av øret, er det ikke tettsittende. Vri stearinlys forsiktig på plass. Platen virker som en ytterligere barriere for å beskytte hodet og ansiktet.

Har pasienten ligge stille og avslappet på sin side mens lyset brenner ned til det er 3 til 4 inches over beskyttende plate. Det er mulig å kutte den store enden av lyset og kast det som det blir til aske under prosedyren.

Fjern stearinlys og plate vakt uten å blåse ut flammen. Sett flammen ut ved å sette den i en bolle med vann.

Etter Candling

9. Tørk den indre overflate av det ytre øre med en fuktig towelette.

Rub glyserin på den indre overflaten av det ytre øret.

Beskytt øret mot vind og rusk med bomull eller en annen type ørepropp i minst en dag. Dette gjør det mulig for voks for å regenerere i øret.

Tips og advarsler

  • Bruk bivoks. Naturlige produkter er mer effektive.
  • * Vær forsiktig med ild og flammer. * I tilfelle av alvorlige øre problemer, se en lege.