Digidexo.com

Hvordan måle Base Curve for Contact Lens

Hvordan måle Base Curve for Contact Lens


Stive kontaktlinser ble først produsert, deretter myke linser ble oppfunnet av tsjekkiske kjemikeren Otto Wichterle, som også oppfant den første gel brukes i produksjonen. Kontaktlinser er tilgjengelig i ulike kurvaturer og størrelser. En kontaktlinse resept består av visse øye målinger som er koordinert med visse kontakt mål og spesifikasjoner. Det finnes ulike fremgangsmåter og typer utstyr som brukes for å måle kontaktlinse basekurve.

Bruksanvisning

Mål diameteren på linsen med en PD pinne eller optisk hersker, som er spilt inn i millimeter. Kontaktlinser vanligvis variere fra 8 til 14 mm i diameter.

Bestem kurve av et objektiv med en enhet som kalles en objektiv klokke. Enheten er et optisk instrument som måler grunn kurver av kontaktlinser og briller. Base kurver på kontaktlinser er laget for å etterligne hornhinnen kurvatur. Hvis tallet er lavt, betyr det at du har en stor kurve på hornhinnen din.

Beregn linsestyrke med en lensometer, en optisk enhet. Den lensometer må være en som måler kontakter, fordi ikke alle av dem måle resept kraft av kontaktlinser. Kontroller at lensometer du har kan gjøre dette.

Finne ut målinger av ett glass, ved å finne objektiv orientering spesifikasjoner mens objektivet er plassert på øyet. Det er merket på kontakten slik at du vet at kontakten er riktig plassert for en astigmatisme. Disse markeringene er vanligvis plassert horisontalt i sentrum, eller utenfor delen av linsen på tre og ni stillinger.

Finn målinger med en aberrometer. Dette er en optisk enhet som bruker lys teknologi for å måle strøm og øye defekter, men brukes også for å måle kontaktlinser. En aberrometer opererer ved å spore hvordan lyset reiser gjennom kontaktlinser.