Digidexo.com

Hvordan Test for Internet Addiction

Internett-avhengighet, også kalt internett avhengighet uorden (IAD) av psykologer, er en lidelse som involverer en forstyrrende og usunn mengde Internett-bruk. Denne lidelsen er klassifisert som blant annet sterke abstinenssymptomer og avbrudd av sosiale relasjoner. Lidelsen er mest vanlig blant studenter og de som har PC-relaterte jobber. Andre lignende negative faktorer som er inkludert i denne lidelsen er online rollespill TV-spillavhengighet, gambling og pornografi.

Bruksanvisning

Hvordan Test for Internet Addiction

•  Ha en nær venn eller et familie overvåke hvor mye tid du bruker på internett. Hvis du er bekymret for at noen andre kan bli avhengige, prøv å ha dem registrere hvor mye tid av Internett-bruk, og prøve å få dem til å gå gjøre mer utenfor aktiviteter med deg. Ta en online evaluering hvis du ikke kan komme bort fra datamaskinen for å sosialisere.

Ta den felles internett avhengighet test (AIT) fra en nettside som inneholder programmet. Spørsmål spenner fra den tiden du tilbringer med venner eller din partner, din jobb ytelse og hvor komfortabel du er med å være online under bestemte tider av dagen.

Gjennomgå resultatet av AIT, noe som bør gi en sterk idé om alvoret i din internett-avhengighet. Skrive ut resultatene dine, slik at du kan bruke dem som et eksempel på ting du bør jobbe med for å unngå din internett-avhengighet. Noen nettsteder vil gi deg nyttige tips for å løse problemet.

Søk profesjonell hjelp hvis problemet vedvarer med din Internett-bruk ved å gjøre en avtale med en psykolog. Hvis du ikke kan kontrollere problemet selv, bør du være diagnostisert av en profesjonell, slik at du kan finne ut hva som kan gjøres for å kontrollere din avhengighet.

bli diagnostisert av psykolog ved å gå gjennom tester for å se om du møter tre av åtte av kriterier som beskrevet av American Psychiatric Association. Slike kriteriene i gjennomført spørre testene ser for toleranse nivåer, omfanget av dine abstinenssymptomer, hvis bruker internett til å unngå livsproblemer og hvor mye bruken din setter deg i fare for å skade relasjoner.