Digidexo.com

Hvordan en visdom tanntrekking Påvirker andre tenner

Hvordan en visdom tanntrekking Påvirker andre tenner


Visdom tanntrekking påvirker andre tenner i en nesten utelukkende positiv måte. Den kommer i stor grad ned til risikostyring: Ved å løse problemet med visdomstennene sliter med å komme i munnen din, du også redusere risikoen for infeksjon, overbefolkning og forfall. Mens alle kirurgi har sin egen risiko, vil valget mellom å fjerne visdomstennene uten tvil gjøre langt mer godt enn vondt.

Plass til å puste

Mange tannleger og oral kirurger hevder at fjerning av påvirket visdom tennene (jekslene under tannkjøttet som ikke har nok plass til å vokse) tar press av tenner som ellers kan mengden eller gjeng i omkringliggende områder. Fordi visdomstennene tendens til å komme inn i munnen på en fremskutt vinkel, de trykker direkte mot allerede eksisterende tenner, litt som en saktegående rambukk. Konsistent stress forårsaket av bevegelsene av disse innvokste jekslene kan føre til skader ikke bare på andre tenner, men til tannkjøttet, og kjeven generelle nervekanalen. Når visdomstennene er fjernet, er at stress lindres, og munnen kan bosette seg i en mer behagelig og naturlig design.

Plakk Forebygging

Fordi påvirket visdom tennene tendens til publikum nærheten jeksler, mellomrommene i mellom ens tennene blir strammere, slik at plakk og andre orale bakterier til å samle seg i områder som vokser stadig vanskeligere å nå med en tannbørste. Fjerne påvirket visdom tennene åpner disse hullene, noe som øker den enkeltes muligheter til å børste og floss bort buildup som forårsaker tannråte og dårlig ånde.

Sunt tannkjøtt

Begge påvirket visdom tenner og tenner som arbeider for å bryte ut (kommer gjennom tannkjøttet) kan forårsake infeksjon i munnhulen. Fordi tannkjøttet koble til alle tennene på enten øverste eller nederste halvdelene av munnen, kan økt risiko for bakterievekst på stedet av en "sliter" visdom tann føre til infeksjon og selv lyddempende tenner på andre områder. I aggressive former for tannkjøttsykdommer, som periodontitt, kan tannkjøttet faktisk separat og trekke vekk fra tennene, forlater kriker og kroker av rå vev som kan bli ytterligere infisert. Etter hvert som sykdommen utvikler seg, kan både tannlege og kjevebeinet svekkes og falle fra hverandre. Som sådan, når visdomstennene er trygt fjernet, skjærer en pasient ned på infeksjoner som risikerer sin tannhelse.

Unngå Cyster

Fordi visdomstennene vokse innenfor rammen av små sekker under tannkjøttet, kan væsken samles rundt tennene, forårsaker cyster å danne. Cyster som disse kobles via nervebanene til resten av munnen, truer kjeven, tannkjøtt og tannvevet. I sjeldne tilfeller kan noncancerous svulster form, krever oral kirurgi for å fjerne biter av kjeven. Når visdomstennene er trygt pakket ut, er disse sacs deflatert og falle bort, noe som reduserer risikoen for orale cyster og deres virkninger på resten av munnen.