Digidexo.com

Naturlige alternativer til Aktuelt Hydrokortison

Naturlige alternativer til Aktuelt Hydrokortison


Aktuelt hydrokortison, en over-the-counter medisiner, kommer i mange former, inkludert salve, flytende, gel, spray, krem ​​og medisinert towelettes. Det lindrer kløe, rødhet, tørrhet, betennelse, irritasjon og utslett på huden, anal områder og hodebunn. Det hjelper også med hudsykdommer forårsaket av eksem, Poison Ivy, insektbitt, gift eik, gift Sumac, såpe, vaskemiddel, kosmetikk og smykker. For de som foretrekker naturlige alternativer, noen urter vise seg å gi samme resultat som aktuell hydrokortison.

Witch Hazel

Trollhassel inneholder tanniner og flyktige oljer som skaper en sterk sammentrekkende effekt. Ifølge University of Michigan, styrker trollhassel årer og kan behandle betennelser som eksem. I en dobbeltblind studie, viste trollhassel salve for å være så effektiv som Bufexamac for eksem. Men en annen studie fant trollhassel å være en ren placebo for eksem sammenlignet med hydrokortison. Trollhassel kan brukes som varmt omslag, salve eller krem.

Kamille

Ifølge New York Universitys Langone Medical Center, kamille brukes til å behandle hudsykdommer som eksem, liggesår, betennelse i huden og kontakteksem. Imidlertid finnes det ingen pålitelig vitenskapelig bevis for å støtte sin medisinske fordeler. En studie fant kamille krem ​​for å være så effektiv som 0,25% hydrokortison krem ​​for eksem, men studien er upålitelig fordi det ikke innebærer en placebogruppe eller en dobbel-blind metode. En dobbel-blind studie fant kamille å være mindre effektiv i behandling av hud betennelser i forhold til hydrokortison krem ​​og trollhassel krem.

Calendula

Siden oldtiden har folk brukt calendula å behandle sår og betennelser. Den aktive ingrediensen i calendula er ukjent, men NYU er Langone Medical Center siterer en teori som tilsier flyktige oljer og xantofyller å være ansvarlig for sine medisinske fordeler. Selv om dyreforsøk tyder på at calendula krem ​​har helbredende effekter, støtter ingen pålitelig studie kravet. En kontrollert studie funnet calendula å være mer effektivt enn placebo, men det var ikke en dobbel-blind studie.

Johannesurt

Ifølge NYU s Langone Medical Center behandler johannesurt depresjon og er påstått å være effektiv mot HIV. Johannesurt krem ​​fungerer også på hudsykdommer som eksem. The University of Michigan rapporterer en dobbeltblindet studie som fant johannesurt krem ​​til å fungere bedre enn et placebo på eksem. De eksakte ingredienser som gir den helbredende effekten er ukjent, men en bestanddel kjent som hyperforin kan ha anti-inflammatorisk og antibakterielle effekter.