Digidexo.com

Fordeler med Hot Stone Therapy

Tradisjonell varm stein terapi innebærer å plassere og gliding ulike størrelser av basalt steiner langs ryggraden, skuldre og nakke for å fremme dyp avslapning og utløse den naturlige helbredelsesprosessen. Hot stone terapi er vanligvis utført som en del av en svensk eller dype vev massasje service, og det gir flere helse og velvære fordeler.

Betydning

Dype vev massasje har vært brukt som et naturlig velvære og healing metode for hundrevis av år, og effekten kan forsterkes med bruk av oppvarmede basalt steiner. Disse steinene er strategisk plassert på ulike trykkpunkter i kroppen til å frigjøre spenninger og forbedre massasje opplevelse. Varm stein terapi kan nytes ganske enkelt for avslapning, eller kan anvendes for å redusere effektene av visse helseproblemer. Det primære målet for varm stein terapi er å åpne opp energikanaler i kroppen, eliminere spenninger i musklene og fremme dyp avslapning.

Funksjon

Varme steiner er plassert på visse punkter på kroppen for å øke blodsirkulasjonen og redusere betennelse. Varmen slapper musklene før og under en massasjebehandling, styrke effekten av en dyp vev massasje og fremme dypere avslapning og en følelse av ro. Steinene kan bli slått og presset inn i huden og musklene i hele massasjebehandling for å stimulere nervesystemet og lindrer stress.

Viktige fordeler

Hot stone terapi tilbyr flere helsefordeler, og det kan bli integrert i et komplett velvære eller smerte management program. Viktige fordeler av varm stein terapi inkluderer forbedret følelse av velvære; en frigjøring av endorfiner, kroppens naturlige smertestillende; forbedret arthritic forhold; en frigjøring av lagret stress og spenning; bedre sirkulasjon; og en reduksjon i verk og smerter i leddene. I noen tilfeller kan varm stein terapi også ha positive effekter på mennesker som lider av depresjon, søvnløshet og angst.

Typer

Den varemerkebeskyttet versjon av varm stein terapi kalles LaStone Therapy; denne type massasje ble skapt av Mary Nelson, en massasjeterapeut i Tucson, Arizona, i 1993. Denne spesialiserte teknikken har blitt adoptert av mange medisinske spa, dag-spa og velværesentre rundt om i verden. I denne behandlingen, er en kombinasjon av varme og kalde steiner brukt. Mange spa og velværesentre tilbyr sin egen form for massasje med varme steiner terapi, og dette kan ikke innebære bare basalt steiner. Noen massasje med varme steiner er utført ved hjelp av en kombinasjon av fargede edelstener og basalt steiner, skjell med basalt steiner og bare oppvarmede basalt steiner. Mange hot stone massasjebehandlinger også integrere varm olje behandlinger eller fotsoneterapi inn i økten for å forbedre resultatene.

Effekter

De fleste føler seg rolig og avslappet under og etter varm stein terapi økten, som massør jobber seg gjennom kroppens mest spenning fylte områder og åpner opp de "chakraene" eller energikanaler. Den varme fra stenene har en beroligende og beroligende virkning på hud og muskler, og det trykk som påføres til musklene bidrar til å fremme sirkulasjon og avlaster lunger mellom leddene og vev. Noen mennesker kan oppleve liten hevelse eller rødhet umiddelbart etter behandling, men disse effektene vanligvis avta i løpet av noen få timer. Den terapeutiske effekten av behandlinger med varme steiner kan oppleves i dager og uker etter en enkelt økt.