Digidexo.com

Hvordan å lette morgenkvalme Suffering

Hvordan å lette morgenkvalme Suffering


Den gode nyheten om morgenkvalme - og ja, det er gode nyheter - er at morgenkvalme kan være et tegn på en blomstrende graviditet. Ifølge Dr. Roger Harms av MayoClinic.com, "En fersk studie av mer enn 2400 gravide kvinner tilhørende kvalme og oppkast i løpet av første trimester med en redusert risiko for tidlig graviditet tap --- spesielt for kvinner i alderen 30 år og eldre." Selv om du hopper med kvalm glede å høre det, men du vil nok like fort lindre symptomene.

Bruksanvisning

•  Spis hva matvarer fungere for deg - men et tips som fungerer for mange kvinner er å spise enkle, lett å fordøye, høy-carb matvarer som stk saltet kjeks. Andre kvinner som hard godteri. Generelt, fet og sterkt flavored matvarer kan bidra til morgenkvalme.

Hold deg hydrert, spesielt hvis du mister væske på grunn av oppkast, men ta det sakte. Slurk vann eller ingefærøl i løpet av dagen - igjen, gjøre hva som fungerer for deg, selv om vann er den beste måten å holde deg hydrert. Prøv det med en skive sitron. Noen kvinner opplever at popsicles eller is chips bringe lettelse.

Unngå hva utløser morgenkvalme. Visse lukter er kjent for å bringe på morgenkvalme. Du legger kanskje merke en viss renere, parfyme, sjampo eller peanøttsmør gjør at du føler deg syk - spør andre mennesker til å hjelpe deg å unngå det lukter plager deg.

Flytt sakte - noen kvinner opplever at plutselige endringer i posisjon at de føler seg syk. Ikke endre posisjon for raskt.

Ta prenatal vitamin med mat hvis det synes å være å gjøre din morgenkvalme verre - og hvis det ikke hjelper, prøv en vitamin uten jern og se om det gjør en forskjell. Konsultere legen din dersom du har noen bekymringer om din prenatal vitamin.

Tips og advarsler

  • Hvis hjemme rettsmidler ikke hjelper, spør legen din om vitamin B-6. Ifølge MayoClinic.com, kan vitamin B-6 kosttilskudd noen ganger lindre kvalme. Bare ta det med legen din tillatelse og råd, men.
  • Noen ganger får litt frisk luft eller ta en tur kan hjelpe lindre symptomene.
  • Hvis morgenkvalme er alvorlig eller vedvarende, bør du kontakte legen din. Av og til en kvinne trenger medisinering eller IV væsker å behandle morgenkvalme.