Digidexo.com

Kan jeg drive en CPAP Med et bilbatteri?

Kan jeg drive en CPAP Med et bilbatteri?


Selv Continuous Positive Airway Pressure (CPAP) behandling gir mange fordeler å sove apnea, gjør det pålegge en plikt - du har å sove i nærheten av en strømkilde. Når du er camping, på veien eller lider et strømbrudd, kan drive din CPAP være en utfordring. Heldigvis finnes det tre måter du kan drive din CPAP gjennom et bilbatteri.

Med en Inverter

En inverter konverterer likestrøm fra et batteri til den type nettstrøm som kommer ut av en stikkontakt. Du kan koble en inverter direkte til et batteri med klemmer, eller via bilens sigarettenner, og koble deretter CPAP inn i omformeren. Bare sørg for at omformeren er vurdert for strømstyrken trekning av CPAP-maskin (vanligvis rundt to ampere ved 120 volt AC). Legg merke til at mens denne tilnærmingen krever ikke spesielt utstyr, frekvensomformere er ikke 100 prosent effektiv, slik at du kommer til å bruke opp batteriet raskere.

Direkte til Battery

De fleste nyere CPAP maskiner har en DC strømkontakten, slik at de kan være direkte strøm fra batteriene. En DC adapter design har en plugg for CPAP maskin på den ene enden og batteriklemmene på den andre. For å bruke den, plugge kabelen inn i CPAP-maskin, plassere den røde klemmen på den positive batteripolen og den svarte klemmen på den negative terminalen eller kjøretøyet bakken. Legg merke til at kjøretøyet ikke kan være i gang når batteriet er brukt på denne måten.

Gjennom sigarettenner

En annen vanlig design for likestrømskablene har en plugg for CPAP maskin på den ene siden og en stor DC plugg for en lighter på den andre. Dette eliminerer behovet for å åpne panseret, og denne typen DC-kabel kan også brukes når motoren er i gang. Du trenger å sørge for at DC lysere jack er også drevet når bilen ikke er i gang - noen er ikke.