Digidexo.com

Urter for Skin Mole fjerning

Hud føflekker kan være kosmetisk skjemmende, og irriterende når de blir fanget i klær eller smykker. I noen sjeldne tilfeller kan de utvikle seg til et helseproblem hvis de blir cancerous. Leger fjerner føflekker enten kirurgisk eller med laser. Men, kan disse teknikkene etterlate et arr, og det er alltid mulighet for infeksjon innstilling i. Det kan være verdt å prøve naturlig rettsmidler for å fjerne hud føflekker ved hjelp av urter og andre naturlige stoffer.

Bloodroot

Bloodroot har en lang historie som brukes for behandling av et bredt utvalg av hudproblemer. Alpha Omega Labs (AlphaOmegaLabs.com) markedsfører et produkt som inneholder Bloodroot pulver, sinkklorid og rød leire for vorte fjerning.

Linfrøolje

Et annet middel som har blitt brukt opp gjennom årene for mole fjerning er å bruke linfrøolje daglig, i flere dager.

Løvetann

Trykk roten av en løvetann mot en muldvarp, inntil juice oser ut. Gni juice over føflekken, helt dekker det. Gjør dette flere ganger om dagen.

Hvitløk

Knus hvitløk i en lime. Gni det på føflekken. Gjenta dette daglig i flere dager.

Onion Bulb

Ikke alltid effektive, men en urte behandling som har jobbet for noen mennesker er rubbing saften fra en løk pære på føflekken.

Advarsel

Oppsøk lege hvis du merker endringer i en muldvarp (størrelse, form, farge, høyde). Hvis en føflekk blør, er smertefullt eller blir kløende, se en lege eller hudlege. Vær forsiktig når du bruker noen urt å føflekker i ansiktet. Først teste urtemedisin på en føflekk som ikke er i ansiktet, for å sikre at den bestemte kur som fungerer for deg, og at du ikke er allergisk mot urten. Ved hjelp av en urte fjerning behandling bør føre føflekken å bli svart, og til slutt danne en skorpe som faller av. Undersøke noen naturlig rettsmidler for å bidra til å forhindre arrdannelse, slik som aloe vera, kakaosmør og vitamin E.