Digidexo.com

Fakta om Round Table Pizza ernæringsmessige verdier

Fakta om Round Table Pizza ernæringsmessige verdier


Alle liker en god bit av pizza. Hver person har sin egen personlige preferanse for hvordan pizzaen skal stekes. Noen liker tynne skorper, som i New York-stil pizza. Noen foretrekker tykke skorper, som i Chicago-style pizza. Round Table Pizza har sin egen stil av bakervarer, og sine egne fans.

Hvordan restauranten Begynte

Kjeden av Round Table pizzeriaer ble startet i 1959 i Menlo Park, California., Av William R. Larson Sr (1933-2006). Round Table franchiser til det vestlige USA og har hovedkontor i Concord, California.

Round Table har kong Arthurs Theme

Round Table har forskjellige pizzaer tema etter kong Arthurs hoff. Parlors har en middelaldersk stemning og alt er oppkalt etter figurer og steder i historien om kong Arthur. For eksempel er det en pizza på menyen som heter Guinevere Garden Delight På Skinny Crust.

Pizza Har Karbohydrater

Round Table Pizza har sin egen stil av jordskorpen. Det er en stor pizza med en vridd pepperoni skorpe. Den har terninger plommetomater, rødløk og tre typer pepperonis. Pepperoni er ikke det beste kjøttet for noen ser sitt kosthold, men det tilbyr noen protein. Round Table har mange varianter av vegetabilske pizza. Hver skive inneholder 29 gram karbohydrater og 1 gram kostfiber.

Pizza Har Lykopen og Karoten

Tomater har lykopen og vitamin C. Lykopen er en rød-pigmentert, karbon-hydrogen kjemisk næringsstoff med karoten, en orange-rød hydrokarbon pigment som konverterer til vitamin A. Hver pizzabit har 4 prosent av det daglige anbefalte verdien av dette vitaminet. Vitamin A er bra for øynene, forhindrer natt blindhet og dets derivater behandle akne.

Pizza Har Vitamin C og D

Pizza har vitaminene C og D.

Pizza Har Kalsium og ikke så mye kalorier

Kalsium er et sølvhvitt metallisk stoff som hjelper vitamin D bygge bein, hjelper musklene kontrakt og hjelpemidler vitamin B12 i absorpsjon. Hver skive inneholder 10 prosent av det daglige anbefalte verdien av vitamin D. Hver bit av grillen kylling pizza har 280 kalorier, og 110 av disse kaloriene kommer fra fett, som er 12 gram. Hver skive har fem gram av mettet fett, 20 gram av kolesterol og 710 g natrium-. Denne pizza er ikke for en lav-natrium dieter.

Du kan finne ernæringsmessige informasjon om alle Round Table pizza på selskapets hjemmeside.