Digidexo.com

Hva er fordelene med å spise kokte egg?

Kokt egg bidrar til et sunt kosthold. Faktisk egg er én av de høyeste proteinkilder som er tilgjengelige, og de inneholder nesten alle viktige vitamin og mineral som mennesket trenger.

Fordeler

Bare ett egg holder 13 essensielle næringsstoffer, inkludert høykvalitets protein, jern, kolin, og folat. Spise egg bidrar til sunn muskelfunksjon, øye helse, vektkontroll og hjernen helse.

Størrelse

Ett stort egg inneholder bare 72 kalorier, sammen med 6,29 gram protein. Ett lite egg har 54 kalorier og 4,65 gram protein. Uansett størrelse, egg er et næringsstoff-tett mat som gir mer næringsstoffer enn kalorier i den gjennomsnittlige amerikanske kostholdet.

Effekter

Den høye kvalitet protein som gir egg har vist seg å bygge opp muskelstyrke og forhindre tap av muskel hos middelaldrende og eldre personer. Sammen med forbruker kokte egg, oppfordrer mosjon muskel vekst og reparasjon av vev.

Misforståelse

En undersøkelse utført av Egg Nutrition Center viser at en av fire mennesker kan unngå egg på grunn av troen på at egg er høyt kolesterol. Likevel hjertesykdom og egg forbruket har aldri vært knyttet, selv etter 30 års forskning på temaet.

Fun Fact

Mai måned har offisielt blitt erklært "National Egg måned." De mange fordelene av egg blir feiret på denne tiden av året.