Digidexo.com

Hvilke funksjoner av Fruktose Corn Syrup?

Fruktose mais sirup er et søtningsmiddel laget av mais. Det ble ansett som trygt for bruk av Food and Drug Administration i 1983, men har vært i bruk siden rundt 1970 Den brukes i bakevarer, yoghurt, mange sauser og krydder, brus, granola og energibarer, og hermetikk og frosne matvarer.

Kjemisk Makeup

Fruktose mais sirup består av enten 42 prosent eller 55 prosent fruktose, mens resten av sukker blir primært glukose. Fruktose mais sirup er nesten identisk med sukker.

Forbedrer Flavor

Fruktose mais sirup er brukt fordi det forsterker smaken av frukt og krydder. På grunn av sin evne til å forbedre smaker og sin likhet til sukker, er fruktose mais sirup en populær ingrediens i mange matvarer i dag.

Sweetness

Tabell sukker og fruktose mais sirup har en tilsvarende grad av sødme. Siden legemet synes å forbrenne sukker og mais fruktose på samme måte, synes det ikke å være mye av en forskjell mellom de to.

Konserveringsmiddel

Fruktose mais sirup er også populært fordi det bidrar til å holde produktene friske ved å opprettholde en konsistent fuktighetsnivå.

Fryser Burn

Fruktose mais sirup er en populær ingrediens for frossen mat fordi den har et lavere frysepunkt enn vann gjør. Dette bidrar til å hindre frostskader oppstår.