Digidexo.com

Hvordan koke Kontakt Cases

Hvordan koke Kontakt Cases


En kontakt tilfellet er en bærbar plast container som brukes til lagring og rensing av kontaktlinser. En vanlig tilsyn av kontaktlinsebrukere er renslighet av deres kontakt linse tilfelle. Bakterier næret i linsen kammeret og utvendig lett kan overføres fra tilfellet i øyet. Øyeinfeksjoner forårsaket av ikke riktig omsorg for kontaktlinser og lagringskasser variere i alvorlighetsgrad fra fysisk begrense til sight-truende. Disse infeksjonene kan påvirke øyelokk, conjunctiva og hornhinne. Regelmessig rengjøring, inkludert kokende saken for å fjerne bakterier, vil redusere smitterisikoen.

Hvordan koke Kontakt Cases

•  Fyll en mellomstor pott halvveis full av vann.

•  Plasser potten på komfyren og slå varmeelementet til høy.

•  La vannet for å nå en rullende koke. En fosskoking er begrepet som brukes for å beskrive det kokende tilstand ved hvilken bobler er kraftig bryte vannflaten. Dette tar vanligvis mellom sju og 10 minutter, avhengig av ovnens varmeelement.

Fjern topper fra hver side av kontaktlinseetui. Mange merker av kontaktlinse tilfeller har vri topper som er fjernet ved å slå hver topp til venstre. Det er merker der topper er åpnet eller lukket ved å løfte opp eller skyve ned hhv. Toppen av denne type saker er generelt koblet til tilfellet av en strimmel av plast.

Tøm innholdet i saken. Plasser lagrede kontakter inn en ekstra sak.

Vask tilfelle med varmt vann fra springen og mild såpe.

•  Fjern potten fra varmeelementet. Vannet vil fortsette å koke i en liten stund etter at potten har blitt fjernet fra varmeelementet.

8. Plasser hver porsjon av saken i vannet. Tillat det gjelder å bratt i vann i fem minutter.

Ta saken og lokk fra vannet ved hjelp av en sil eller skje.

Still saken på en ren, tørr overflate og la det lufttørke før neste gangs bruk.

Hint

  • Bytt kontakt tilfeller hver tredje måned for å ytterligere forebygge risikoen for infeksjon.
  • Plasser tilfelle i en mikrobølgesikker bolle fylt med vann og mikrobølgeovn i fem minutter som et alternativ kokemetode.
  • Vær forsiktig når du fjerner kontaktlinse saker fra varmt vann, slik tilfellet vil være varmt å ta på. Det kan være lurt å bruke grytekluter som en ekstra beskyttelsestiltak.