Digidexo.com

Hvordan du rengjør Barnas ører

Hvordan du rengjør Barnas ører


Våre ører har en selvrensende system, men det er tider når barnet ditt kan ha blokkering innenfor ørene. Voks kan bygge opp og hindre et barn fra å høre godt. Det er godt å vite noen måter på hvordan du rengjør et barns ører uten å forårsake noen skade. Her er hvordan du kan rense et barns ører.

Hvordan du rengjør Barnas ører

Løsne opp voks bygge opp ved å legge noen varm olivenolje i øret. La den sitte i øret for en stund for å hjelpe løsne opp hard voks. Masser den ytre delen av øret og deretter la olje og voks dryppe ut av øret på en Kleenex.

Bruke bomullspinner kan være skadelig for øret, og det er best å vite hvordan du bruker dem riktig. Aldri stikke dem inn i ditt barns ører og press. Dette kan forårsake skade. Pent brukt pinnen i den ytre delen av trommelen og forsiktig rense ørene med en buet bevegelse.

Bruk øreplugger. Barn elsker å svømme i timevis, og kan noen ganger få vann fanget innenfor han øret. Kjøp øreplugger og minne barnet ditt til å bruke dem hvis dette skjer ofte til dem.

Kontroller at du rengjør ørene forsiktig, men aldri prøve å kvitte seg med all voks. Våre ører trenger litt voks for å holde fuktig. Det er en normal væske som er basert i øret, og det er ikke betraktet som skitne, eller dårlige bakterier.

Spør legen din om de kan rydde ditt barns ører. De vil ha de nødvendige virkemidler for å rense ørene, og du kan selv være i stand til å se innsiden av trommehinnen på TV.